Prosím o radu. Nešťastnou náhodou se mi podařilo nenávratně zničit 2 GC. Ownerům jsem poslal zprávu o této události s tím, že všechno samozřejmě nahradím. Za 3 týdny jsem neobdržel žádnou odezvu. Bohužel nemohu o GC ani zalogovat "Write Note", protože nemám jejich kódy. Docela mě obtěžuje, že jsou pořád v mém profilu! Mohu je nějak šikovně odstranit? Už jsem přemýšlel o fiktivním uložení do jedné z mých keší. Nějaká jiná možnost? Díky předem.
Vložit do své keše a pak označit jako missing… zmizí tobě z profilu, zmizí z tvojí kešky a do logu můžeš napsat proč jsou missing… a třeba se ti jednou majitel ozve.
právě tohle by muselo bejt, že neštastnou náhodou padnul na hlavu když byl malej ostal blbej a dal tedy ty koiny na koleje… jinak to nebyla neštastná náhoda, ale umýsl
Jak to tady psali ostatní, musím položit stejnou otázku.. Jak se to stalo?
No, předpokládám, že máš teďka děsné pocity, žes někomu zničil 2 mince, kterých si je cenili, ale bohužel čas nejde vzít zpátky..
Jasně, Oneille, doma má coinožrouta a vypustí ho do týdne:D:D
Ne, to byl vtip..
No, nevím jak pomoc, snad jedině jim sehnat úplně stejné coiny (až na kódy)…
Tome, neboj se a napiš jak se to událo… Stejně to nezměníš a bude to fajnová historka. Vždyť jsou tady všichny napnutý jak guma v trenkách co z tebe vypadne