Protože budeme tento víkend ve Znojmě, vyrazil bych na lov této brutality Pokud by se někdo přidal, byla by větší legrace, nejlépe někdo místní. Zatím nevím přesný čas - to podle toho, jak bude navařeno u babičky a podobně, ale začátek bych možná viděl buď v sobotu ráno, s pauzou na oběd a nebo pak asi odpoledne.
Na tuhle chutovko uz jsem se jednou chystal,tenkrat to nejak nevyslo.Skoda ze na 4.4 uz neco mam,jel bych hned a rad.
Nanutandova Jezci skala nam dala pekne zabrat,ale nasli jsme ji na poprve,Znojenska okurka vypada jeste zaludnejiB)
Skoda.
Mám sedák. Podle posledních indícií bych započal hned nějak ráno, něco mi říká, že to není záležitost na hodinku. S pauzou na oběd, tchýně mi jistě chystá svíčkovou.
Ve Znojmě mi chybí jen okurka + nějaké další dvě a nějaké 2 nové tradičky v centru. Takže jestli půjdeme kolem nějaké, tak není problém ji samozřejmě odlovit. Ovšem cíl je okurka, okurka a okurka
[color=green]Tak děcka,
protože se už nebudu asi příliš vyskytovat na netu, vymyslel jsem odchod z výchozích souřadnic v sobotu 4.4. v 9:00 hod. za každého počasí.[/color]
Telefony mám na papírku a můj je 737833639. Doprovázej nás dobrý signál …