Znojemská okurka, 4.4.2009

Protože budeme tento víkend ve Znojmě, vyrazil bych na lov této brutality :slight_smile: Pokud by se někdo přidal, byla by větší legrace, nejlépe někdo místní. Zatím nevím přesný čas - to podle toho, jak bude navařeno u babičky a podobně, ale začátek bych možná viděl buď v sobotu ráno, s pauzou na oběd a nebo pak asi odpoledne.

Na tuhle chutovko uz jsem se jednou chystal,tenkrat to nejak nevyslo.Skoda ze na 4.4 uz neco mam,jel bych hned a rad.
Nanutandova Jezci skala nam dala pekne zabrat,ale nasli jsme ji na poprve,Znojenska okurka vypada jeste zaludnejiB)
Skoda.:frowning:

Začněte ráno! A čím dřív, tím líp! :wink:

Sakra, a zrovna když doma nejsem.. i když.. já tam jsem jednou za čtvrt roku :smiley:

Není náhodou tak nějak přesně čtvrt roku? :slight_smile:

Šel bych do toho s vámi, místní jsem taky, volno mám. Možná, že ještě splaším kolegu.

No bezva, to zní nadějně.

Že bych se taky přidal? Jsem někde na 23.stage a už rok se chystám k dokončení :|. Ozvu se ti přes profil…

Já skončil kdesi u nějakého kamenného koryta, ale asi bych to dal znova celý, může tam být někde chyba :wink:

Mám sedák. Podle posledních indícií bych započal hned nějak ráno, něco mi říká, že to není záležitost na hodinku. S pauzou na oběd, tchýně mi jistě chystá svíčkovou.

Jinak je ještě potřeba, aby se cache zvládla za jeden den, nějaké geovozidlo (nebo více - podle počtu). Trasa totiž vede mimo město!

Auto mám, pravděpodobnost, že bych se do Znojma vydal jiným dopravním prostředkem se limitně blíží absolutní nule.

Ve Znojmě mi chybí jen okurka + nějaké další dvě a nějaké 2 nové tradičky v centru. Takže jestli půjdeme kolem nějaké, tak není problém ji samozřejmě odlovit. Ovšem cíl je okurka, okurka a okurka :slight_smile:

Tak jdu do toho, jsem na E-mailu nebo na mobilu 608832451. Těším se na sobotu. Sraz na výchozích souřadnicích je rozumný, beru.

Bezva.

No, mně bylo napovězeno, že koryto prý bylo odstraněno. :slight_smile:

Ke zkušenějším, jak daleko mimo město to je? :slight_smile:

a bohužel se nemohu účastnit.

Teď jsem mluvil s RevenantCZE, jde do toho taky. Myslím, že nás bude už solidní skupinka.

[color=green]Tak děcka,
protože se už nebudu asi příliš vyskytovat na netu, vymyslel jsem odchod z výchozích souřadnic v sobotu 4.4. v 9:00 hod. za každého počasí.[/color]
Telefony mám na papírku a můj je 737833639. Doprovázej nás dobrý signál …

Aha, tak asi proto se nám tehdy nezdařilo najít bigošskej nápis …

Tam, kde jsem já skončil, je to cca 10-15 km od města…