Zobrazení bookmark listu

Když si zobrazim bookmark list, který má víc položek nikdy se mi nedaří listovat mezi stránkama. Kliknu na stránku č.2 a pořád mám zobrazeny bookmarky ze stránky 1. Stejně tak změna počtu zobrazených bookmarků 10, 25 a 50 nefunguje tak jak má. Dělá mi to v IE. FF i Opeře. Je to problém jen u mě? Nebo je to běžná záležitost. Navíc to tak je snad celou dobu (skoro rok) co kešuju.

Tak jsem to ted vyzkoušel na bm VF Family /5 stránek/ a normálně to funguje.
Používám FF 2006.

Tak to je fakt divny, driv jsem mel FF2006 ted mam 3.0 a navic me to stejny dela doma na PC i notebooku a i v praci na XP a i driv v praci na W2k.

Nemáš vypnutý javascript?

Podobného chování jsem si už dříve všiml a podle mě má GS nějakou chybu u sebe. Používám Operu (v IE to bylo stejné) a někdy to funguje a někdy ne.
Podotýkám, že JavaScript samozřejmě mám zapnutý (kdyby ne, tak nefunguje na GC.COM vůbec nic).

Jasne ze mam, a tak jak pise PeBo, nekdy (vyjimecne) to proste funguje.

u me je topresne tak, vetsinou mi listovani v praci - IE - nefunguje. (doma na FF si to ted nepamatuju). sem tam listnuti projde, co mne pomaha castejc je, pokud ma seznam do 50 polozek, na stahovacim seznamu navolit zobrazit po 50.

Jo, zmenu polozek taky pouzivam, ale posledni dobou me prijde ze uz nevali ani tohle.

Mě to nikdá nešlo, dokun jsem si nepořídil Premium Membership. od té do by to jde :o

Je to asi nějaká chyba u GS, protože často se mi stává i s PM že book má 2 stránky a na druhou se nejde přepnout…

No ja jsem PM v podstate celou dobu, takze tim to nebude.