Zobrazení geocachingu na PC

Také se Vám rozházelo zobtazení na PC při otevření detailu popisu kešky? Vlevo je úplně "ustřihnuto" a nejde už doleva posunout. Díky za pomoc.:@

mala pomoc: kdyz kliknes na odkaz, ktery je v zahlavi pod souradnicemi - PRINT: simple no logs, tak se ti otevre nove okno, kde budes mit listing bez okraju s odkazy a reklamou a tim padem tam nema co blbnout a bude tam cely. i kdyz je to takhle posunuty, tak kus odkazu by mel byt videt.

Problém je, že právě už ten odkaz na tisk je za rohem…:o:(

Problém je, že nalevo vyskočí sloupec s vyhledavačem jako je v úvodu webu. Nelze doleva posunout ani se nebjeví lišta

A koukám, že se úplně rozpadly i HTML profily. Hmm snad jen dočasný problém. :frowning:

Třeba tady je to hrůza GC16EJG Nadrazni pesina (Traditional Cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by SmEjDiL

ja to vidim vpohode…(FF3)

Já už taky ale před chvíli to bylo rozsypané (Opera i IE). To že se čas od času na chvíli v profilech objeví adresy odkazů je takové občasné zatmění mysli serveru kdesi za mořem.

Keška GC10GVG
je úplně vlevo ustřižená…co mám teda špatně ???

tady je to taky des GC16EJG Nadrazni pesina (Traditional Cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by SmEjDiL jinde ok

No mě tohle dělá gc.com občas na starém klasickém monitoru u PC.Na širokém u notebooku mě to funguje vždy normálně !!:wink:

Já to mám asi týden. Menu z GC.com se mi objeví občas až dole, levé části stránek jsou ořezaný.
Jedu na IE, 1024x768, co jsem vypozoroval, tak mám problém, když je v listingu\profilu větší obrázek.
Přes PRINT funkci to nejde, není vidět.
Listing se nechá uložit a přečíst jako HTML nebo Wordu, ale třeba na edit profilu se tak dostat nedá…

Zkuste si přepnout na větší rozlišení než je Vaše současné a dejte vědět.

EDIT: Občas jsem jednoduše geniální, skromnost stranou, objevení uříznutých odkazů>
CTRL+A, CTRL+C, WORD, CTRL+V, najet na odkaz, podržet CRTL a kliknout, odkaz se otevře, padam ppaaa.:wink:

zkus zmenit rozliseni monitoru, ja tam vzdycky minimalne kousek odkazu print teda mam

Takhle rozsypané jsou některé listingy od té doby co na gc.com dělali poslední změnu vzhledu a od té doby s tím zřejmě nic nedělali. Ale že by se někam nedalo dostat, to se mi nestává. Jenže já používám Operu a ta se chová celkem rozumně, dokonce jsem náhodou zjistil že můj profil je v IE podobně rozhozený a v Opeře i ve Firefoxu vypadá dobře.
Mimochodem, listing [cache]GC182QG[/cache] je pro změnu hodně rozhozený v Opeře a v IE i Firefoxu je v pořádku.

rozlišení nepomohlo

Mám tomu rozumět tak že na spodku okna není vodorovný posuvník? :o

Přesně tak, žádný vodorovný posuvník
A když už se ukáže, tak se nedá posunout na ořezané místo. Jen doprava a tam je to prd platný.

Mam uplne stejnou situaci, posuvník nikde, co s tim?:frowning:

Taky zcela v pohodě FF3

zkuste GC16EJG Nadrazni pesina (Traditional Cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by SmEjDiL a dejte vědět, díky moc