mala pomoc: kdyz kliknes na odkaz, ktery je v zahlavi pod souradnicemi - PRINT: simple no logs, tak se ti otevre nove okno, kde budes mit listing bez okraju s odkazy a reklamou a tim padem tam nema co blbnout a bude tam cely. i kdyz je to takhle posunuty, tak kus odkazu by mel byt videt.
Já už taky ale před chvíli to bylo rozsypané (Opera i IE). To že se čas od času na chvíli v profilech objeví adresy odkazů je takové občasné zatmění mysli serveru kdesi za mořem.
Já to mám asi týden. Menu z GC.com se mi objeví občas až dole, levé části stránek jsou ořezaný.
Jedu na IE, 1024x768, co jsem vypozoroval, tak mám problém, když je v listingu\profilu větší obrázek.
Přes PRINT funkci to nejde, není vidět.
Listing se nechá uložit a přečíst jako HTML nebo Wordu, ale třeba na edit profilu se tak dostat nedá…
Zkuste si přepnout na větší rozlišení než je Vaše současné a dejte vědět.
EDIT: Občas jsem jednoduše geniální, skromnost stranou, objevení uříznutých odkazů>
CTRL+A, CTRL+C, WORD, CTRL+V, najet na odkaz, podržet CRTL a kliknout, odkaz se otevře, padam ppaaa.
Takhle rozsypané jsou některé listingy od té doby co na gc.com dělali poslední změnu vzhledu a od té doby s tím zřejmě nic nedělali. Ale že by se někam nedalo dostat, to se mi nestává. Jenže já používám Operu a ta se chová celkem rozumně, dokonce jsem náhodou zjistil že můj profil je v IE podobně rozhozený a v Opeře i ve Firefoxu vypadá dobře.
Mimochodem, listing [cache]GC182QG[/cache] je pro změnu hodně rozhozený v Opeře a v IE i Firefoxu je v pořádku.