Zobrazení hintu v Geogetu

Prosím o radu. Je možné zobrazit v Geogetu sloupec "hint"? Nebo vyexportovat nějaký (textový) seznam keší a jejich hintů bez zbytečného balastu (souřadnice, listing atd.) Díky.

Hint v zakladu zobrazit nejde, ale jde na to napsat za 3 minuty uzivatelsky visual script.

No, asi by jsi musel naprogramovat nějaké makro, které do nějakého tagu nahraje hint a export do txt

Aha. Bohužel nejsem programátor, takže už slovo skript je pro mě svahilština:( Pokud by někdo měl zbytečné 3 minuty…:wink:
Ale i tak díky za odpověď.

Tady to je :wink:

Instalace by mela byt popsana
http://geoget.ararat.cz/doku.php/doc:user:attribute
Zde dole.
Ale neni to uplne presne (vubec!), je potreba u toho premyslet.
Jako sloupec se nevoli tag, ale vlastni. Popis volby vizualizacniho skriptu uz by mel byt spravne.

Jinak technicka - vystup k tisku pomoci makroskriptu "HTML list" ti nevyhovuje?

To je zbytecne!
Otazka exportovanych dat je zcela nezavisla na prave zobrazenych informacich! Takze pochopitelne jde udelat export, aniz by byl hint zobrazen.

Doporucuji se kouknout na export do HTML seznamu. Mozna to mike_btk uspokoji. :wink:

Diky medwyn_cz za ochotu. Je pravda, že jsem si neuvědomil, že export nezávisí na zobrazení:( Šlo mi primárně o hromadný Google translate hintů ke keším z nějakého přijatelného seznamu. Takže ten html export bude stačit. Ale i tak díky za ten skript, zobrazení bude přehlednější.