Zobrazení keše v mapě a prázdný WP

Při pokusu o zobrazení této [cache]GC19XBP[/cache] v mape mi zobrazení končí chybou na souřadnice 0+0.

Nešlo by zařídit, aby GeoGet prázdné WP neposílal na mapy.cz k zobrazení?

Neco s tim provedu, ale rad bych prisel na to, jak to ze tam mas prazdne souradnice? Me se tahle keska zobrazuje normalne a zadne prazdne souradnice tam nemam. Daval jsi tam data pres Skrysotlac?

Ano, GG vždy plním Skryšotlačem.

Ta keska ma totiz par waypointu se skrytymi souradnicemi… takove body v PQ normalne vubec nejsou, ale Skrysotlac je tam asi nacpe, byt bez souradnic.

No, neco s tim udelam.

Nojo, ale jako BM mi PQ nechodí a GG by měl být nástroj pro BM.

A je divné, že do mapy GG ty WP exportuje, ale po rozbalení WP u keše je tam nevidím :frowning:

Geoget ma v konfiguraci nastaveni, kterym urcis rozsah platnych hodnot souradnic, a kdyz jsou souradnice mimo tyto hodnoty, tak ten bod GG nezobrazuje. Problem spociva patrne v tom, ze kdyz taham data pro zobrazeni mapy, tak tento filtr na planost souradnic neuplatnuji.

Možná by bylo lepší uplatňovat ten filtr obráceně, tedy na mapu a u keše naopak zobrazovat všechny WP.

Me zase napadlo, ze by se mohly nejak specielne zobrazovat prave nulove souradnice - u takovych je jasne, ze souradnice chybi.

U WP ve vypisu keší ano, na mapy.cz to ale nic nezobrazí a hodí chybu.

Podívám se večer na nastavení, mám GG jen v domácím PC. Rozhodně bych ve výpisu keší chtěl vidět i ty WP se souřadnicí N0+E0.

Je mi to jasne.

Me slo o to, ze v priapde nulovych souradnic je asi zbytecne ve vypisu v GG zobrazovat smer a vzdalenost, ale misto toho ukazat treba nejaky symbol ‘neplatne souradnice’.

Pokud je to v Tools - Setings - Coordinates validity, tak to zaškrtnuté nemám.

Tak to zkus schvalne zapnout, jestli to tomu nepomuze. (dneska se nejak ke geogetu stejne nedostanu, musim delat jine veci)