nedávno se mi přestaly zobazovat keše k oblasti JčK. V zbytku republiky se při zazoomovaní keše zobrazí jak jsem zvyklý. Když v JčK odzoomuji tak se zobrazí heatmapa, takže keše tam jsou. Nebo to stále pro JčK zobrazuje jen heat mapu i při přizoomovaní kde jsem měl již keše zobrazeny viz obrazek.Někdy se ale při velkém měřítku se některé keše zobrazí jen pro vybranou oblast, pak ale po přesunu v mapě se již nezobrazí nic. Co mám kde nastaveno špatně? Prosím o radu.
Heatmapa ukazuje vždy všechno z databáze,lhostejno na filtrech. Proto se ti to takhle ukáže. Jednotlivé kešky se ti naopak neukáží, protože neprojdou nějakým z tebou nastavených filtrů v mapě.
Mám na mysli všechna té hejblatka, co jsi nám poslal na tom screenshotu. Většina z nich ani ve standardní ggmap není, přidal sis je tam sám jako pluginy, a já sám nevím, co všechno dělají. (Neboť jsem je nikdy nepotřeboval) Podle popsaných symptomů ti nějaké to hejblatko nastavilo nesplnitelnou podmínku, proto se žádná keška neukáže.
Nechapu, jak pritomnost labek v databazi zpusobi, ze se nezobrazi nic. Ja mam v databazi labky z cele CR (nejen) a na mape se mi nic necekaneho nedeje.