Zobrazení keší v mapě

Ahoj,

nedávno se mi přestaly zobazovat keše k oblasti JčK. V zbytku republiky se při zazoomovaní keše zobrazí jak jsem zvyklý. Když v JčK odzoomuji tak se zobrazí heatmapa, takže keše tam jsou. Nebo to stále pro JčK zobrazuje jen heat mapu i při přizoomovaní kde jsem měl již keše zobrazeny viz obrazek.Někdy se ale při velkém měřítku se některé keše zobrazí jen pro vybranou oblast, pak ale po přesunu v mapě se již nezobrazí nic. Co mám kde nastaveno špatně? Prosím o radu.

Heatmapa ukazuje vždy všechno z databáze,lhostejno na filtrech. Proto se ti to takhle ukáže. Jednotlivé kešky se ti naopak neukáží, protože neprojdou nějakým z tebou nastavených filtrů v mapě.

Poradíš kde hledat nastavení filtrů o kterém píšeš?

Já bych zkusil v GG vybrat Jihočeský kraj a pak zobrazit mapu, jestli se tam kešky zobrazí.

Mám na mysli všechna té hejblatka, co jsi nám poslal na tom screenshotu. Většina z nich ani ve standardní ggmap není, přidal sis je tam sám jako pluginy, a já sám nevím, co všechno dělají. (Neboť jsem je nikdy nepotřeboval) Podle popsaných symptomů ti nějaké to hejblatko nastavilo nesplnitelnou podmínku, proto se žádná keška neukáže.

Tak jsem zkusil všechny hejblata odinstalovat a nic. Co ale pomohlo, bylo odstranit LABky.

Nechapu, jak pritomnost labek v databazi zpusobi, ze se nezobrazi nic. Ja mam v databazi labky z cele CR (nejen) a na mape se mi nic necekaneho nedeje.