Zobrazení keší v MapSource

Zdravím, měl bych takovej základní dotaz na majitele Oregonů. Nemám na geocaching.com premium účet, ale ten free, takže kešky si do GPS nahrávám způsobem že označím volbu "send to GPS", ty se mi do GPS v pohodě pošlou a můžu s nimi pracovat, ale nejde mi už jak to šlo u eTrex Visty HCx že když jsem pak připojil GPSku zase k PC a dal v MapSource přijat data ze zařízení, přijal jsem všechny trasové body tak se mi přijaly i ty kešky a zobrazili na mapě. Teďka se mi pouze přijmou projité stopy a nebo vytvořené trasy, ale kešky nikoliv, nevíte někdo jak na to, aby šli zpětně přijímat ty kešky z přístroje do MapSource??? Bylo to pro mě výhodné v tom, že jsem si třeba vitiskl náhled na mapu se schánkama a měl tak lepší orientaci v terénu, atd.

tak jsem to zkusil a asi to fakt nejde - řešením je připojit navigaci a z MS otevřít soubor .gpx Oregona /jestli máš soubor kde je víc keší, tak je to v pohodě, pokud je tam máš po jedný, tak to nebudu žádná sranda/ :slight_smile:

Uz nastupem Coloreda, takze pak i u nasledovnika Oregona udelal Garmin zmenu a cache se neukladaji do souboru, ktery nacita Mapsource z GPS. Takze to opravdu VUBEC v Mapsource takto nacist nejde.

Na ten tisk a planovani pouzivam Geokuk. Tam by ti stacilo, aby jsi si ty GCxxxxx.gpx soubory z GPS prekopiroval do PC do adresare Geokuku - DATA.

Jinak v Mapsource to lze udelat jen tak, ze si ho otevres 2x. V jednom budes postupne otvirat ty samostatne GCxxxx.gpx soubory a budes je (staci CTRL+C na nazvu cache ) kopirovat do toho druheho (CTRL+V) .

Oregona nemam (GC delam necely rok, tak si zatim vystacim s autonavigaci :wink: ) ale, …

Pokud je mozne z Oregona ziskat jednotlive soubory "GCxxxxx.gpx" tak bych doporucil Geoget. Volbou "Import slozky" vybrat adresar se soubory xxx.gpx" a pak export "Geoget GPX". tento soubor uz bez problemu v mapsource nactes … ale nevim jak jsou ty .gpx citelne

Tuto problematiku jsem zde již dříve popisoval. Opravdu to nejde. Obešel jsem to tak, že jsem nainstaloval zdarma Base Camp (obdoba MS). V něm otevřu vše potřebné a zkopíruji do MS.