Zobrazení map na gc.com

Už několik dní se nám nedaří zobrazit mapu na gc.com a to ani novou ani starou…taky nám nefunguje vyhledávání v hideseek, objeví se v dolní liště hláška Na stránce se vyskytla chyba. Plánujeme dovolenou a už máme strach,že letos kešovat nebudem:-(Díky za rady.

Nám mapa jede naprosto v pohodě.
Co používáš za prohlížeč???
Já používám už dlouho Chrom a nemohu si stěžovat.
Pokud ho nemáš zkus a uvidíš.

U mne běží vše normálně. ( Firefox)

Používáme Internet Explorer, taď jsme zkoušeli Google Chrom a zase nic:-( Objeví se jen ta lišta vlevo (Location, Map Types, Legend..) a vpravo je jen bílo…

Mně funguje vše správně na třech prohlížečích (kromě pár chyb na IE6, ale tam to píše, že nepodporují staré prohlížeče, takže o.k.).
Nevidíš ani mapu? A na maps.google.com ji vidíš?

Já taky nevidím na beta mapě google mapu. Stejně používám jen OpenStreetMaps, tak mi to nevadí. Zkus to taky přepnout.

Tak opravdu ty googler mapy nám nejdou…A kde prosím přepnu ty OpenStreetMaps?Díky

lidapavel: Vlevo pod Location máš Map Types.

Jasně a tam mám Road Map, Terrain, Satellite a Hybrid…Ať se tam dá kterákoliv, tak to hlásí chybu:-(

V tom případě nevím.
Kromě Ny topo mi funguje vše.

Zkus vymazat cookies, temporary, history atd. a znova pust prohlizec. A taky odhlasit z GC.com a znova prihlasit.

Ty čtyři jsou všechny od googlu. Další tam nemáš? To je divné, já tam mám cca šest dalších.

Nene, jen tyhle čtyři…Už je všechno vyčištěno, znovu nainstalován Google Chrome a stejně to nejede:-(

jedu na chromu a vse chodi (tedy pokud dany typ mapy ma mapove pokryti dane oblasti).
zobrazene moznosti map:
Road Map
Terrain
Satellite
Hybrid
MapQuest
MapQuest Aerial
My Topo
Bing Maps
OpenStreetMap
OpenCycleMap

Nejaky FW, proxy, blokovac obsahu apod … nepouzivas?

Můžeš ještě zkusit úplně jiný prohlížeč. Třeba tuto Operu http://www.opera-usb.com/. Nemusí se instalovat.

A ostani stranky na GC.com ti jedou? Myslim tim listingy, profil, PQ, quickview atd…

Tak mi to nejede v žádným prohlížeči:-(
Všechno ostatní mi na gc.com jde, jen když dám tu mapu, tak se mi zobrazí vlevo lišta a vpravo bílo:-(
Už jsem otrávená, místo balení si tady hraju, ach jo:-(

A stara mapa taky nefunguje?

Mel jsem kdysi podobny problem, ale jen v jednom prohlizeci. Bylo to tenkrat nejakym greasemonkey scriptem, snad Hodnoceni kesi. Stacilo ho vypnout a bylo po problemu. Ale je divny, ze to dela ve vsech prohlizecich i cerstve instalovanych