Ahojj ..neví někdo proč mi přestalo na noťasu fungovat zobrazení zpráv a přehled odlovených kešek ? Na mobilu v pohodě..a ve starší verzi prohlížeče v GC naPC až na zprávy je všechno v cajku,,Nevim jestli je to v nastavení nebo dočasný problém webu ..
Trochu se vetřu s dotazem, na který jsem tu zatím nenašla odpověď, nebo jí nemůžu najít...
Vyskakuje mi neustále při brouzdání po gc.cz výzva, ačkoli jsem jí už mnohokrát odsouhlasila, odkliknu "Rozumím a přijímám", přeskočím jinam a šup, vyskočí to zas. Dá se toho nějak zbavit?
Účely zpracování údajů:
Ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení. Personalizovaná reklama a obsah, měření reklamy a obsahu, poznatky o okruzích publika a vývoj produktů.
Už to tu bylo mnohokrát. Máš povolené cookies? Mě to vyskakuje, jen když jsem v anonymním režimu, kde se cookies z principu neukládají. Ale chyba může být i jinde.
Trochu se vetřu s dotazem, na který jsem tu zatím nenašla odpověď, nebo jí nemůžu najít...
Vyskakuje mi neustále při brouzdání po gc.cz výzva, ačkoli jsem jí už mnohokrát odsouhlasila, odkliknu "Rozumím a přijímám", přeskočím jinam a šup, vyskočí to zas. Dá se toho nějak zbavit?
Účely zpracování údajů:
Ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení. Personalizovaná reklama a obsah, měření reklamy a obsahu, poznatky o okruzích publika a vývoj produktů.
Už několik dní. Povolit cookies nepomáhá, skripty taky ne, v PiHole cokoli, co má něco společné s OneTrust či CPEx ... vše marné. A zakryje to půl obrazovky. Kdyby alespoň napsali, co vyžadují povolené ...
ten váš vyskakovací panel "Nastavení soukromí" je velice otravný, vyskakuje opakovaně na každé stránce znovu a znovu. Vůbec nezáleží na povolení cookies, skriptů a podobně. Nelze je jej nijak zbavit a zabírá skoro půl stránky, takže se tyto stránky téměř nedají používat.
Mě pořád ne, ale jen na PC, na mobilu pořád. Ale tam tak nějak počítám s tím, že co vyskočí, okamžitě shazuju, protože na malém displeji to překryje všechno.
Kvuli tomu jsem nainstaloval AdBlock a je pohoda. Mnohokrat jsem tu psal, ze ho instalovat nechci, protoze treba kliknutim na reklamy chci prispet tomuto serveru. Ale tohle uz bylo moc.
Jsem na tom úplně stejně. Dlouho jsem jen kritizoval, pokřikoval, vyhrožoval a nakonec už před dávným časem nainstaloval AdBlock na ntb a podobnou androidí appku pro mobil. A mám klid.
Jsem na tom úplně stejně. Dlouho jsem jen kritizoval, pokřikoval, vyhrožoval a nakonec už před dávným časem nainstaloval AdBlock na ntb a podobnou androidí appku pro mobil. A mám klid.
Už to tu bylo mnohokrát. Máš povolené cookies? Mě to vyskakuje, jen když jsem v anonymním režimu, kde se cookies z principu neukládají. Ale chyba může být i jinde.
Omlouvám se, nechodím sem teď tak často...
Cookies povolené mám, v anonymním řežimu nejsem, odsouhlasila jsem to už mnohokrát, vyskakuje to stále. A je to fakt otravné, i to je jeden z důvodů, proč sem moc nechodím, protože co přeskočení na jinou stránku, to tahle otravnost vyskočí zas.
Ono to nebo něco podobného vyskakuje i jinde, než na tomto webu. Nejotravnější je to na Rajčeti, kdy odkliknutím se mi smaže text v hledacím řádku. Takže když něco hledám, musím to dopsat než vyskočí ta hláška. Ta Rozumím se dá ignorovat a dopsat to, ale ta Nepřehlédněte se musí shodit a psát znovu. Na něco z toho pomáhá Adblock.