zobrazení nalezených a vlastních keší na GC.COM

Chtěl jsem se zeptat, zda se Vám v mapě na GC.COM zobrazují nalezené a vlastní keše s ikonkou nálezu a vlastní keše. Mě se dnes takto nezobrazují a na GC.COM jsem přihlášený

Ano, je to poslední dobou normální. Zřejmně je přetížen server, nebo co.

No jo, už to zase nejde:( Pomalu si začínám zvykat!

Mně jdou, normálně vlevo v menu zaškrtnu "Enable Personalization".

noo, nejde. a tuším, že brzo server spadne … tak na půl hodiny, pak to zas pujde. už to tu bylo minule , tuším v úterý?

Ale vždyť to tam OMG píšou!!!
Personalization of the map is currently unavailable. Please try the Geocaching Beta Maps in the meanwhile!

Oni to tam píšou že to ted nejde. Beztak se snaží nalákat lidi na tu novou betamapu, kde to funguje :stuck_out_tongue:

koukám koukám a ani na té nové mi to nezobrazuje smajlíky nalezených.. :frowning:

Betamapa funguje. Me se ale nelibi…:frowning:

Mě beta taky funguje, a taky se mi nelíbí :wink: zato klasická mapa pořád stávkuje

Mám pocit, že v původní mapě už to víc nefunguje než funguje. Odkazovat na betu by mi nevadilo, kdyby to nebyla beta.
A nejsem IT, ale stejně se mi nezdá, že by na té betě bylo práce na měsíce… Vždyť tam by hlavně stačilo nezobrazovat ignorovaný, označit disablovaný, možná při nižší hustotě keší nezobrazovat hnedka ty malý barevný čtverečky a bylo by. (Z laického pohledu práce na max pár dní nebo možná hodin.)
Nebylo by na škodu, kdyby Garmin zas trochu upgradoval jejich opencaching, to by zas bylo všechno hnedka.

Tak nevím jak vy, ale já ani tu betu nemuhu nějak spustit. Ať kouzlím sevevíc, pořád mrtvo.:o

Mě beta mapa funguje, ale nevím z jakého důvodu neukazuje PM keše.

Takže zase vidím *****
Na staré nevidím nic, a tady na beta zase vidím všechno bez rozlišení nalezených, akorát chaotická houština.
To má být nějaký pokrok?
Navíc ty nalezené občas na betamapě tak nějak jako by nefungujou ani při přiblížení :@
Už se s tím patlají snad rok a výsledek nikde.

A taky jak se zdá neignoruje keše na ignore listu :frowning: Ale jinak to funguje.

No tak mě to nefunguje ani na jedné tudíž je to napikaču. Budu muset vymyslet nějaký systém abych se orientoval v nalezených a nenalezených.:expressionless:

V Beta mi to jede,musel jsem kliknout vlevo od mapy na personalization,zaškrtnout Enable Personalization a jede to

..ale za chvilku už to zase ukazuje všechny bez rozlišení :@

Jednoduše si stáhni PQ dosud nenalezených a otevři to v Google Earth. Sice hned neuvidíš, jestli je keš disablovaná/enablovaná, ale to se dá taky ošetřit zahrnutím pouze enablovaných keší v PQ. Je mi jasné, že to není ideální a nijak to neřeší nefunkčnost mapy na gc.com, ale jinak aby se v tom prase vyznalo.

Ještě že používám Geokůk… :slight_smile:
Je zdarma a ještě k tomu tam autor alespoň hledí na přání uživatelů…