Ahoj , chtěl bych se vás zkušenějších zeptat za jak dlouho po schválení se zobrazí při najetí na cache text s názvem cache? Když jsem přihlášen tak se text zobrazuje, ale když se odhásím tak vidím pouze ikonku cache a při najetí na ni se text s názvem zezobrází a ani se nedá rozkliknout.
Předem vám děkuji za odpověď. ![]()
Tak pokud jsi odhlášen ze serveru geocaching.com, tak se nic jiného ani stát nemůže. Data se zobrazí pouze registrovaným. Rozdíl, mezi schválenou a neschválenou keší je ten, že neschválená není vidět pro ostatní na mapě a ty v listingu vidíš červený nápis, že je v procesu schvalování.
tzn. ostatní ji nevidí, dokud není schválená ani na mapě, ani si nemůžou zobrazit její listing…
Já ji mám již schálenou, takže je vidět i pro nepřihlášené, ale právě jsem zjistil, že text nad ikonkou cache se zobrazí až při větším přiblížení, což u ostatních není trěba. ![]()
Pokud chceš pomoci s řešením problému s nějakou tvoji konkrétní keší, musíš nejlépe poslat na ni odkaz, aby to nemusel každý hledat - [cache]GC3019Y[/cache]
Já jsem se na to mrknul a nevidím nikde žádný problém.
Díky za vaše odpovědi, pokud se přepnu beta mapy na originál tak je jak jsi psal vše OK. ![]()
Ještě závěrečný dotaz, dá se někde v nastavení nastavit aby při vyhledávání se zobrazila originál mapa a ne beta verze a já to nemusel stále přepínat. Díky.
V betamapě v zákl. zvětšení se mi po najetí na keš také text nezobrazuje. Až po zvětšení o 3 stupně. Vyzkoušeno ve dvou prohlížečích a je to nezávislé na přihlášení. No, je to holt betaverze… (stará verze taky OK).