Zobrazeni trasy na mape v Zumo bez navigace

Ahoj, nevite nekde jak zobrazit trasu (track) v mape Zumo aniz by se to snazilo routovat podel te trasy?

V 60CSx se nahrane trasy standardne na mape vzdy zobrazuji, v Zumu to tak neni…

Diky

…Kam vést? / trasy / "zvol si uloženou trasu" / zobrazit (preview)

…jestli jsi myslel něco jiného, tak jsem nepochopil na co se ptáš

…Kam vést? / trasy / "zvol si uloženou trasu" / zobrazit (preview) => toto mi funguje, ale potom se mapa neposunuje a neotaci smerem dopradu.

Chci to ze si naklikam trasu v mapsourcu (treba po cervene neroutovatelne turisticke znacce) a chci ji nahrat do Zuma a zobrazovat klasicky na mape ktera se bude otacet ve smeru jizdy a posouvat aby aktualni pozice byla uprostred a ja abych se mohl tou trasou navigovat a jet po ni.

…a zobrazovat si to chceš za jízdy, nebo doma jen simulovat
…pokud druhá možnost, tak si vypni GPS

…jinak ale pokud si naklikáš trasu v MS a pošlelš ji do GPS, tak GPS si ji vždy přepočítá podle svého algoritmu a aktuálně použité mapy, takže pokud mapa neumí navigovat po červené turistické značce, tak ti to stejně přepočítá jinama. Leda že by ses navigoval od bodu k bodu v off-road modu

No ja prave nechci aby me navigovalo zumo, tj. aby mi to rikalo odboc doprava nebo doleva, ja chci aby jen byla trasa na displeji a ja uz budu zatacet sam.

Chci to zobrazovat za jizdy anebo i doma, to je vcelku jedno.

…pak jedině poslat do GPS stopu a ne trasu

Aha, tak proto si nerozumime, ja mam mapsource v anglictine a celou dobu mluvim o stope (anglicky track) a ne o trase (anglicky route). Nicmene problem zustava, poslu track z mapsourcu do zuma a v zumo se standardne na mape nezobrazuje.

… v zumu se zobrazuje jen prošlá stopa (track) o délce 1000 bodů, nic víc to asi neumí