třeba audi "PoketDrake" má 35 stránek. Na forech kde se pohybuju i jinde je tlačítko a to když zmáčnkneš tak se ti těch xx stránek zobrazí jako jedna asi tak "kilometr" dlouhá stránka. tzn , že nemusíš při čtení "listovat" ale jen roluješ stránku. Já to používám hlavně když něco hledám - přijde mi to přehlednější a při vísestrákovém audi se v tom nestratím
No, víš, on každej nemusí vědět že diskusnímu vláknu říkáš zkratkou od "auditoria" - to je ně některých komunitních serverech (kdysi jsem se s tím setkal na Mageu).
Když něco hledám, tak použiju vyhledávač. Ona ta funkce kterou chceš je trochu náročnější na server, zkus se zeptat třebas přímo "pepy z pocernic".
Nic takového fórum neumí. Ale třeba pro chrome jsem viděl jakési rozšíření, které umělo při dorolování na konec stránky přinačíst další stránku a tak dále. Takže stačilo načíst první a pak již jen rolovat.
takže stránku po stránce - nedá se nic dělat jdu se tím prokousávat, abych pak netrousil zbytečné dotazy , které již byly na fóru položeny a zodpovězeny