Ahoj,
zakládám nový topic, protože jsem nenašel podobný. 76 stran topiců je už fakt celkem dost na prohledávání najednou. Pokud již existuje, omlouvám se.
zobrazuje se jen při pohledu ve větším měřítku… když to budeš chtít přiblížit, tak od určitého měřítka se už nezobrazuje, takže Ti to jen ukazuje, že tam něco je, ale najít to na Brutál je docela náročné… (dříve to tuším šlo až do maximálního přiblížení, to se docela dalo, ale po předposlední aktualizaci GG.com to už tuším nejde)
Já jako BM vidím sotva terén a obtížnost keše (do nedávna ani to), o logování ani zmínka. Je však možné, že to jde přes GeoGet nebo něco takového, to nevím
Já jsem PM už prakticky od začátku, tak si svoje BM doby nepamatuju, ale používám jedno "udělátko" pro operu (Seek a Cache)a jako jednu z vymožeností tam má logování PM keší.
Takže jak píše Arne, jak máš GC kod, můžeš logovat bez větším problémů
To jsem opravdu nevěděl a stále nevím, jak to myslíte Ale aspoň cacher projde "vstupní kontrolou", že se nejedná o vandala, když si dal takovou práci s BF hledáním a logováním oklikou.
Dle mého jsou PM keše zcela o ničem. Možná mírně omezí počet nálezců, ale pokud jde někdo za body a čištěním oblasti, tak získat listing, souřadnice PM keše není problém. Bohužel, kdyby nebyl GS připosr.. a prostě rezolutně uznával, že BM nemůže logovat PM keše, byl by klid. Takto je to jen o hvězdičku v obtížnosti pro BM víc. Celému tomu přístupu GS se tak trochu divím… je-li něco jen pro PM, tak proč to nebráním a naopak podporuji "vyžírky" BM. On bude asi taky tak trochu problém v těch našich končinách… za kopečky je asi většina PM a BM jsou minimum, u nás je to přesně naopak a všichni BM se snaží maximálně obejít všechny opatření. Je mi smutno, když potkám kačera co nosí "zlatý Adidy" a nedá sprostých 30 korun za PM.
PM keše (a že jich je na moravě opravdu jen pár) mě nechávají chladným, nikdy mě nenapadlo je hledat BF. V okolí je mnoho hezkých BM keší.
GPS nemám, používám mobil, takže všelijaké .gpx nepotřebuji. Nějaké filtrování v mapě taky nepotřebuji. Obecně nevidím důvod, abych musel být já PM. Několik keší jsem založil (přispěl jsem tedy k rozvoji hry), GS sponzoruji pouze kupováním TB. Ale to už jsem zašel trochu mimo téma