Zobrazují se vám vzdálenosti kešek?

Ahoj,zobrazují se vám vzdálenosti kešek od domovských souřadnic???zkoušel jsem i domovské souřadnice znovu nastavit a stejně to ty vzdálenosti neukazuje,doufám že je to jenom něco s prohlížečem nebo nějaká chybka groundspeaku protože jestli by chtěli lidi pomoci těchto detailu dohnat ke koupení premium členství tak to by už bylo moc

Nezobrazuje, v podstate nikde, krome vypsani nejblizsich kesi od HC…

U kešek se mi vzdálenost normálně ukazuje.

Vzdálenosti mi fungují u výpisu nejbližších (od HC, od konkrétní keše i od jiných souřadnic) normálně. Tedy pokud se mě zrovna systém uráčí na chvíli považovat za člověka :slight_smile:

JAko jestli se mysli to, ze kdyz dam vyhledat kese blizko nejake adresy, vyjede mi ten tabulkovy vypis…a tam je Vyberove policko, smer a vzdalenost kese od zadane adresy, hodnoceni ..atd tak tam jo (teda od adresy). Pokud dam odlovene kese pres obdobny vypis tak tam ne, ani nevim, zda to od HC zobrazovalo, ale je fakt ze kdyz na to kliknu, tak mi to rve at se prihlasim jako PM.

ALE TEDA TO ZATRZITKO CERVENY BYLO U ODLOVENYCH VYRAZNEJSI NEZ TEN SMAJLIK

Já už to tady psal včera nebo předvčírem. Předělali to a zobrazuje se to only pm. :frowning:

viděl jsem u jednoho takového výpisu nalezených kešek u jednoho geokamaráda nějakou poznámku o pm ale nebral jsem to vážně protože takové poznámky jsou všude ale jestli se to zobrazuje pouze pm tak to groundspeak trochu přehání,už asi neví jak lidi dokopat ke koupi a jestli to takhle půjde dál tak bm budou moct si jenom prohlížet mapu

PMko jsem, ale vzdálenost od domovských souřadnic mi to taky ukazuje pouze při vyhledání "nejbližších". Při výpisu nalezených, nebo u výpisu kešek někoho jiného atd. se pouze zobrazí sloupeček, který ale je prázdný! Takže to není jen pro BM :frowning:
A popravdě řečeno občas mi připadá, že za ty služby co nabízí, je skoro škoda platit… Jako by jim nestačily ty peníze z reklam, prodeje trekovatelných čísel a jiných blbostí…

Mě se také nezobrazují, a je to teda pkne na nic :smiley:

Zobrazujou a jsem BM, ale v majlich, ackoliv mam nastaveny metric units..jenze vysvetlujte redneckum ve Spo(ko)jenych statech co to je :o