prihozy posilejte na email [mail][email protected][/mail] - uvedte cislo fotky, nabizenou sumu a svuj GC nick
internetova aukce konci v pondeli 7.7. 23:59
je mozne, ze jeste nekolik fotek do drazby pribude (nekteri lide neodevzdali fotky vcas, nebo jsem nemel jejich elektronicke verze), takze si obcas zkontrolujte i nove pridane fotky.
Diky vsem, kteri se akce zucastnili nebo jeste zucastni :).
Aktualni vybrana castka: 21482 Kc
2 fotky vydrazene za nejvyssi obnos: krokodyl by stragen - koupil extaze za 2100 dzamila by drastak - koupil Hobako za 2100
Kompletni tabulka fotek a cen bude (snad) zitra :).
Aukci jsem puvodne chtel ukoncit 7.7., ale nasledne jsem se domlouval o prodlouzeni o jeden tyden. V nabitem programu jsem to zapomnel explilcitne pripomenout vsem zucastnenym.
Prihozu bylo posledni tyden pomerne malo, ale pokud jsi presto jednou z postizenych, napis mi email a zkusime to nejak vymyslet /doresit
Takze jednani ZOO snad konecne k necemu dospela :).
Vzhledem k castce, kterou jsme vybrali mame narok na misto v "adopcnim hadovi" na zacatku ZOO. Cedulku si ale musime hradit sami. Aktualne je problem s designem cedule.
Najde se nekdo, kdo by byl schopen neco takoveho navrhnout? S logem geocachingu, nejakou jesterkou a napisem ve stylu "Chov jesteru sponzoruje www.geocaching.cz".
Pokud by si s tim nekdo dal tu praci, dejte mi vedet. Pokud byste meli jiny napad, jak ceduli zpracovat, klidne poslete nevrh.
Ahoj, takze sesly se nam 2 pekne navrhy na sponzorskou ceduli do ZOO. Moc dekuju jak rumiikovi, tak GCS teamu za venovanou snahu a cas.
Muzete hlasovat (sem do vlakna, nebo mi zaslat svuj hlas emailem pres GC profil) do zitrka (03.09.) poledne, ktery z navrhu se vam vice libi a ten se (po schvaleni v ZOO) pouzije jako sponzorska cedule.
Hlasujte pro nasledujici 2 navrhy
rumiik
GCS Team
Upozorneni: rumiikuv navrh obsahuje celou ceduli (i cast, ktera nebude viditelna), GSC Team ma v navrhu pouze viditelnou cast cedule … proto ten tozdil v propozicich navrhu