Hledám parťáky na event! Nejlépe geostudentíky.. Chcete mě:D??? Barush
Na co parťáky?
vždyť tam bude lidíííí;)
tj, ale sama v davu, víš jak.. Navíc ráda poznám nový lidičky s podobnými zájmy ![]()
tak event v ZOO by sel…ale nebude na zviratka trocha zima?
to batcache: tak se tam potkame, chces?
schvalne.. najdes me tam? ![]()
mno ono jsou to nocni prohlidky, kdy zviratka nejsou ve volnych vybezich (vetsinou) ale jsou zelezle vevnitr..
je u toho i pruvodce, ktery kompenzuje vyhled na spici zviratka povidanim o zviratkach ![]()
dle meho nazoru je to zajimave…
to Hrabosman: no ono se to ma spis tak, ze o GPS jsem psala Jeziskovi a moje draha polovicka (vlastnici GPS) se eventu neucastni.. Takze bych se rada k nekomu pridala ![]()
..mohla bych si souradnice bodu nutnych k ziskani indici zakreslit do mapy, ale ja jsem rekla ne…![]()
Jo pockej ty tam budes sama? to jsi nepsala…tak to ja se jako geonovacek hlasim a ohlidam te;)
Poznas me jednoduse budu mit na sobe oranzovy tricko s jesterkou a napisem Qnik … uz se tesim az budu sledovat, jak vyslekas ty nespravne:-D
to Qnik: tak to beru:) Akorat mi pls napis na kolikatou tam vyrazis. Ja tam dovalim MHD z OL…
s tim trickem…jestli mas XXL, ulehci mi praci a hod to na bundu…![]()
Týjo…to fakt ještě nevím, přijedu do Olomouce někdy kolem 1, půjdu odložit svá zavazadla a potom…nevím, většinou se snažím přijít na začátek eventu, ať si to pěkně užiju. XXL na mě bohužel nenajdeš, ale vy tam dole stejně máte teplo, tak třeba budu jen v triku;) ![]()
Asi si k vám uděláme vejlet z Prahy - nechce se někdo přidat? Máme v autě 3 volná místa ![]()
[email protected]
777584756
Nejede nekdo z Brna a okoli na event autem s volnym mistem? Zjistil jsem, ze vlakem se tam nemam sanci dostat vcas a ve Student Agency mi jenom do Olomouce odmitli prodat mistenku :(.
mno jak se nechce, tak to je horsi nez kdyby se nemohlo :D:D
mno jelikoz tam jsem jako pomocny organizator, tak sem ti chtel navrhnout ze bych ti gps pucil.. ale jak vidim, tak ne ne, nemusim :D:D
to Hrabosman: dik za nabidku! Ale prave jsem se domluvila s Qnikem, ze se pridam k nim a budu koukat, jak hledaj borci s 1200 nalezama;)
ale kazdopadne se stavim… na punc/caj?? (budu slavit prvni male jubileum:D)
to vis hrabosi…jeste trochuzaber přihoď litr a budou ženský chodit i s tebou ![]()
Ahoj, neni treba se domlouvat. Proste se zarad do davu a dej se do reci, je jedno s kym. Za 10 minut budes mit pratel habakuk.
Borec s 1200 nalezy tam bude jen Anton. A mozna ten Qnik, pokud si da dnes dole ve meste zalezet. ![]()
to fotrik: zdá se mi, že z tebe mluví závist… ![]()
Samozrejme!
Mel jsem taky v planu kulatit, ale proste neni cas… ![]()
Ono se to nezdá, ale k 1200 me chybi jen 2 pixly…v podstate majlstoun bude event;)