Zoufalec nebo provokatér? "geo-boss"

Dnes se mi zalogoval jeden týpek,byla to jeho pátá keš a už si solidně otvírá hubu:o.Pročetl jsem si jeho logy na těch co navštívil(fakt by mě zajímalo,jestli udělat libereckou žulu) a je to síla.Login má "geo-boss".Je to sice jeho názor,ale připadá mi že v tom je ještě něco jiného.Takových zoufalcu-provokaterů jsou plne diskuze a chaty,ale že na ně narazím i v lozích mě nenapadlo.Přemýšlím jestli nezajdu zkontrolovat svoji kešku, kdo tak píše,se i tak chová.

To je dobrej de*il

To bude nějakej malej smrad …

:o Kritizovat teda dokáže, ale jsem zvědavej jak bude vypadat jeho vlastní keš, jak píše v jednom logu -

Jen ho nechte, hňupa, buďte rádi, že je neničí.

No to doufam,kontrola ale bude nutna:)

Zrovna jsem četl jeho logy…co dodat babiččin mazánek.Prázdniny už končí tak snad nebude mít na ty naše ,nesmysly,čas.:@

Predpokladam, ze na tech kesich vubec nebyl. I kdyz Zula je za urcitych podminek je pohodovka , ale chtel bych ho videt pocitat integral co je ve vorci

Moje babička říkávála "Hovádko Boží…".

Husté bórec co ještě za šera dává nudný noční a teprve v noci vyráží na víc mazec záležitosti jako je žula, né bejku…? :smiley:

Až boreček zjistí, že to možná v není tak in, tak geocachingu třeba nechá. Obecně si myslím, že takovýhle frikulíni prostě nemůžou u GC vydržet.

Zase taková zima není, aby to byla pohodovka:);).
A kdo zná trochu Liberec, nic počítat nemusí, stačí mu fotky. Navíc, já si pamatuju jen logaritmus o základu (C/2) a nejhorší bylo najít indicie na poslední stage před finálkou, to snad bylo horší než najít finálku.

Další libový vzorek vola…
Můžeme se těšit na tu jeho keš a pak mu tam psát takovýhle logy…

Myslím, že tam ani nebyl:
Last Visit: Wednesday, 25 August 2010

a hned pět kešek z toho jedna pětková. Spíš puberta co se nudil doma u počítače a tak zkusil logovat náhodně kešky po okolí.

Liberecká žula je mysterka, která se luští od stolu. Jen cesta pro finálku je trochu náročnější :slight_smile:

K tématu - pokud jen plká, je to jeho věc. Kvůli logu na netu se trápit nebudu. Blbé by bylo, kdyby zvedl zadek a začal ničit krabičky.

Je to trochu mimo téma, ale žula se od stolu těžko vyluští. maximálně se podle fotek dá dojít pro finálku. Ale kdo by se chtěl ochudit o návštěvu těch skvělých míst a trochu si započítat, ne?:):slight_smile:

Kdo by se chtel ochudit o ta skvela mista ? nevim, ja v okoli znam kazdej sutr :slight_smile: A u finalky jsme v detsvi prozivali svoji "Chatu v Jezerni kotline".

A narocnejsi cesta pro finalku ? No po kolena ve snehu se zebrik nenese nejlepe, ale jde to :slight_smile: A nejaci touristi se divili kam tahneme do lesa zebrik. A ja se jich zase udivene ptal, jak to ze jsou v lese bez zebriku B):smiley:

(lana nemame a nad druhy schod se bojime :slight_smile:

Terén stále 5* (potřeba speciálního vybavení). Ale přiznám se, že na tom laně to bylo zajímavější než na žebříku … možná to bylo tím, že to bylo poprvé …

K původnímu dotazu:
Myslím si, že zoufalec to není, spíše pubertální smrádě, co provokuje. Myslí si, že je vtipnej. Tohle by mě fakt nerozhodilo. Když neničí krabičky, tak jde přece jenom o … , o nic. :slight_smile: Podle mě čeká na rozčilené reakce. Tuhle radost bych mu ale neufělal. Ono ho to brzo přestane bavit. B)

Tak nějak. Nejlepší reakce na podobného pubertálního provokatéra jakou jsem na internetu viděl byla "Výborně, chlapče. A teď si zase zapni poklopec!"
Počkal bych nějakou dobu, podíval se do jeho profilu kdy se přihlásil naposled a až pozapomene na nějaký geocaching tak bych ho v tichosti smáznul (pochybuju že na těch cachích byl). Viz http://strucny.misantrop.info/jak-smazat-blba-aby-nemel-reci

Tak jsem zkontroloval krabičku a musel jsem jí vzít domu na opravu,tím nechci říct že jí rozbil,malá závada tam mohla být už předtím.Problém je že není vubec zalogovaný,předposlední návštěva 24.8. a poslední 27.8.Co radíte.Asi to nechám bejt.Když bych mu vymazal log,tak takovej spratek ji pak ještě muže s pomsty zničit.Stejnak ho to přestane bavit a zas si začne hrát s poklopcem.:stuck_out_tongue: