Zpětná kontrola navštívené kešky

Sledujete zpětně, zda po vás kešku našel někdo další? Já si hned odpovím. Jo, a se zájmem.

většinou ano, hlavně když je keška disablovaná, tak se pro jistotu koukám, zda ji po mně našel ještě někdo jiný :slight_smile:

Jasan, taky se obcas zpetne kouknu, jak keska funguje dal a nejen to, zpetne se koukam i na TB a GC ktere mi prosly rukama a sleduji, kam az se dostaly …

Rozhodně! Přes opatrnost s jakou lovíme se oba rádi podíváme a zároveň kontrolujeme o kolik jsme se minuli s ostatními geokolegy :wink:

Obces se takove kesky najdou, nedelam to pravidelne. Na kesky, ktere me takto zajimaji, si nastavuji watch listing. To mi pripada nejjednodussi.

Vždycky u zajímavějších kešek! A taky u těch zapadlých mimopražských, kde od mojí srpnové návštěvy byly dvě tři skupinky na podzim… a dost. Taková RUIN OF CASTLE KLECKOV je správně zapomenuté místo, ačkoli jde o jednu ze služebně nejstarších českých keší.

Jasně… taky se rád podívám, zda ta podivná existence u kešky byl nějaký kolega. I když - jak se prostě neloguje DNF - tam někdy hledám marně :slight_smile:

Zcela jistě. Tak 2 až 3 dny po mé návštěvě, to jestli náhodou nedošlo ke zmudlení.
No a pak třeba když je v práci volnější chvilka, nebo člověk zrovna nemůže kešovat venku, tak si pročítám logy mnou navštívených keší, které mi nějakým způsobem uvízli v paměti…

Ja s oblibou sleduji jeste zapadlejsi ale bohuzel se ted za hranice hned tak nedostanu. Ale napriklad jsem byl Geocachingem infikovam tesne pote, co jsem spal pod sirakem par stovek metru od tehle [cache]GCZD5W[/cache] coz je fakt smula. Tomu aspon rikam zapadakov a jeste jsem mohl stihnout FTF. :slight_smile:

Kapso, neklesej na duchnu, neboť FTF tam na Tebe stále (2 roky!) čeká! Trochu se to vymyká velikonočnímu vandru, ale třeba tam zajedeš v létě. Jen aby Tě nepředběhlo Banjo :slight_smile:

Coz o to, jel bych hned ale ta letenka - je to stejne daleko jako do New Yorku ale stoji to 3x tolik … :frowning:

Určitě sleduji nejenom keše ale i TB a GC.

Já po sobě sleduji každou keš do dalšího nálezce, některé pěkné ještě déle. Teď zrovna jsem musel sledovat, než ten co do ní dal přede mnou GC ho zaloguje, abych ho mohl vyzvednout.
Občas se podívám i na nějaký starší TB nebo GC, kam už docestoval.