Ceska posta je bohuzel ceska posta takze moje dve geomince proste budu mit az v pondeli smiley Jenze zitra mam odjet na akci, kde jsem doufala ze vysetrim casek na par kesek. no a jde mi o to ze kdyz v pondeli aktivuju mince muzu je tam jako virtualne vlozit a zase odebrat ? urcite by to slo s pondelnim datumem, ale pujde to s datumem, ktery bylo driv nez byli ty mince zaktivovane? Jedna z nich bude muj pes, druhou si chci pocitat 2-100 kesku kterou najdu…
Sice moc nechápu důvod, ale GC lze aktivovat s datem i zpětně. Takže až budeš mít GC v pondělí doma, můžeš ho aktivovat s datumem třeba středy týden předtím. Myslím že by ani neměl být problém s logem kdy datum bude dřívější než datum aktivace GC (neověřoval jsem to).
Myslim, ze dotaz byl spis polozen tak, jestli jde zpetne zalogovat trakovatelny predmet k nejake kesce(nalezene samozrejme).
Nejdrif napisu trapnou vetu - hledat hledat hledat …
Ale protoze me to v tomhle bordelu trvalo 2 hodiny nez jsem to nasel … podelim se o "znalosti". Shodou okolnosti resim podobny problem ![]()
Podle prizpevku to lze tak, ze k dane kesi napises "note", kde coin umistis a pak ten "note" zase smazes. Tudiz trakovatelny predmet ti zustane "vyset" u dane kesky - kde si na nej kliknes a zase ho odeberes. A tim, ze se ta "note" vymaze tak ani nenadelas bircus okolo.
Ted akorat nevim, jestli kdyz napises note nechodi ownerovi mejl (divim se, ze mi Groundspeak nepise, ze jsem se aj zalogoval :)), protoze kdyby sis dala nejakou serku od jednoho cloveka a pak to zpetne dologovavala tak asi nebude moc stastnej ![]()
E-mail ownerovi samozřejmě přijde. Teď nedávno jsem to několikrát zažil ![]()
email příjde a pokud odlovíš více cache jednoho autora, tak mu uděláš z emailu spam…
Pokud se loguje pres wap, tak maily nechodej
Aha … tak ted kdyz se mi to potvrdilo tak budu dologovavat opatrneji …
Chtel jsem se zeptat jestli se ownerovi kese posle mejl aj kdyz z ni nekdo vyjme predmet (samozrejme predmet neni jeho pouze keska)?
pokud vím tak emali přijde jen když se něco napíše ke keši a vyjmutí se nepíše to v podstatě autor keše pozná jen z toh že se podivá do listingu a vidi jesltiv kešce něco je nebo ne néní stejně jako ostatní, vyjmutí podle mě chodí jen majiteli mince, ale to nevím jistě
Ještě bych doplnil, že mail s trasovací mincí dojde i všem co mají kešku ve watchi. Asi bych tam dal nějakou všem společnou hlášku, něco jako "tento log bude smazan", aby se to v emailu dalo odfiltrovat do kose.
Ja myslim, ze to nebude poprve, kdo nekdo zpetne loguje mince. Spis jde o to jestli je to koser. S par dny se to da pochopit, ale koupit si minci a logovat ji zpetne u vsech kesi, ktere jsem nasel, prestoze ten coin jeste nebyl v te dobe ani vyroben. Uvazoval jsem nad tim, a asi bych to neudelal. Preci jen, ma to vypovidat o tom coinu, jestli na tech mistech byl nebo ne, stejne jako jeho majitel. Ale kazdopadne mi nijak neublizi, i kdyz nekdo zaloguje vsech 10 nasich kesi zpetne s write note logem, ze vklada coin a smaze log. je to otazka par stisknuti, vzhledem k tomu ze denne chodi kolem 20-30 emailu kolem geocachingu, tak tech par navic vyjmecne se snad nikdo nezblazni a da se to pochopit.
par mejlu navic urcite nezabije, ale nevim, proc to mazat? Kolikrat se mi stalo, ze jsem nezalogoval ulozeni mince a tak jsem pak musel dat write note a tim minci vlozit. Ale kdyz ho napisete (WN), prijde ownerovi kesky mail, o WN u kese, majiteli GC mail o ulozeni GC, a kdyz WN smazete, tak prijde majiteli kese mail o smazani, ja bych si to mozani rozmyslel…
2hradnik:
O mazani z logu se bavime v souvislosti s osobni trasovaci minci ne se zpetnym vlozenim bezneho GC. A v tomto pripade(osobni mince) je snad mazani logu bezne.
Jeste jsem snad nenasel, ze by to po sobe nekdo nesmazal.
Diky vsem za rady. Muj problem byl vyresen v okamziku kdy jsem se dozvedela, ze muzu zadat jakekoliv datum aktivace mince.