zpětný převod .ozfx3

Zdarec, mám takový dotaz - dá se zpětně převést soubor OziExploreruCE .ozfx3 na soubor OziExploreru pro pc (nebo jím podporovaný) ? Když jej v této pc verzi otevřu, objeví se černá plocha s bílími pixely.. V Img2ozf jsem nic takového nenašel.. Předem děkuji.

Najjednoduchsie je ozfx3 otvorit vo "velkom" oziexploreri…

Potom menu/file/save map to image file/color Image , vznikne bitova mapa, ktoru uz v akokolvek grafickom programe mozes prekonvertorovat …

ozfx3 oziexplorer pro PC běžně otevře, aspoň zatím jsem s tím nikdy problém neměl
klama asi nepochopil otázku…

JJ nepochopil som spravne, myslel som, ze ide o konverziu…Ty mas mapu ktoru maly OZiCE otvori spravne a velky nie?

Přesně tak, v OziE. CE se mapa otevře normálně, v pc ne.. Posílám obrázek pro představu. Toto je ještě lepší varianta, u jiných map je to jen černá plocha

Nejsem si úplně jistý, ale mám pocit, že se takhle chovají některé verze programu, když nejsou normálně koupené.

nějak se ten obrázek nenahrál, je to sejmutá obrazovka s tou špatně otevřenou mapou v OE

Zial s tymto som sa nestretol a tak ani neporadim…
Skus toto

Mal by tam byt DeMapper, ktory by mal podporovat aj ozfx3 a ozfx2, osobnu skusenost vsak nemam …

Máš odpovídající verze? Tahle se mi Ozi choval, když jsem na PC měl starší verzi než v PDA. Pomohla instalace nejnovější verze do PC.

V pc mám verzi 3.95.4c, v pda 2.31. Nevím, která je starší.

Vyskusaj poslednu verziu a daj vediet, ci pomohlo.
http://www.oziexplorer3.com/eng/downloads/395/oziexp_setup.exe
Na vyskusanie staci aj trial verzia, ktora sa s tym nainstaluje.

Zdar, tak jsem stáhl tu trial verzi jak si napsal odkaz a v ní jdou soubory ozfx3 otevřít normálně. Akorát nevím, jak dlouho bude trial fungovat.

Trial nie je docasny, je bez casoveho obmedzenia, ma vsak obmedzenu funkcnost (napr. nevies ulozit body). Presny popis obmedzeni bod 2 tu: PZP porovnanie - povinné zmluvné poistenie online - Gpsforum

Tvojim problemom bola vadna verzia OziPC, ako uz spominal alkes. :wink: