Zranění při geocachingu

Jsa inspirován vlastní zkušeností ze sobotního eventu, kde jsem přišel k 8 stehům na pravé ruce při narážení sudu s pivem, zakládám toto téma. Pochlubte se i vy, jaké máte jizvy a újmy spojené s geocachingem.

To je vlakno pre Dorcadiona :)))

Že by k narozeninám dostal prostor vyprávět veselou příhodu? :slight_smile:

Nebo pro Mitaka. :)))

Tohle téma přišlo “jako na zavolanou”. Dnes jsem si při obnově ukradené cache Bertino údolí píchl hřebík do prstu. Ne že bych něco přitloukal, ale nějaký moula si usnadnil přístup ke skrýši tím, že si z plaňky ze zábradlí na nedaleké lávce udělal pomocný schůdek. Bohužel jsem to prkénko vzal trochu neopatrně :frowning:

Tak tedy prispeju taky svou troskou do mlyna… Pri odlovu cache Drysice (zustala nepokorena) jsem na kole projel hustym porostem ostruzin a pak obilnym polem. Z obou nohou jsem vytahl 27 trnu… 15 z leve nohy a 12 z nohy prave. Tech nadavek co padlo :slight_smile: Aspon uz vim co pridam do te cache az ji odlovim :slight_smile:

chacháááá :-)))). To je dobrý vlákno, tady bych mohl vést monolog na x A4. Ale stále žiji :-)))

Ale ale, a ze jsi se v DNF neobjevil???:wink: Teda kudyma jsi se k ni dostaval??? Da se k ni dojit treba i na boso..!
To u nas je zatim jediny vaznejsi uraz jen to, ze mi spadl celkem velky sutrak na prst a krasna modrina pod nim byla neprehlednutelna(cache Soutok v Brne)..nastesti mi nehet neslezl, ale litala jsem dokolecka a chladila jak blazen pekne dlouho… jinak - musim zaklepat - zatim vsechno v pohode.

Pri cumeni do GPSky jsem cestou na kese v okoli Kralup v obci Tursko prehlid a naboril do silnice vypiceny betonovy val s vysledkem: zlomeny nos, lehky otres mozku, vymknute oba palce na rukou, vyron v kotniku, narazena zebra, naopak se mi tou ranou srovnala uz dlouho vyhozena nerehabilitovatelna plotynka a nosem se mi ted dycha mnohem lip :-). Auto zruseno. Plusy a minusy v rovnovaze :-).

Jo šutrák - takový jeden obzvlášť veliký mi přistál na prstíku v zimě při hledání keše PlechHamr…
Ještě že byl sníh, neboť po krátkém tanci sv. Víta jsem mohla prstík alespoň chladit:-) Nehet naštěstí také neslezl, ale modrý byl asi 4 měsíce… Jo a keš byla pochopitelně na jiném místě…-D

Ja prelitla pres riditka pri objizdeni retarderu u Cerne skaly (GCX0D1). Asi ctrnact dni jsem mela na nohou vic modrofialove nez prirozene barvy…

Tak i já bych si vystačila komplet na jedno vlákno… Modřin, škrábanců, boulí, trnů a stržených nehtů nepočítaně. Ale předminulý týden jsem uklouzla v Moravském krasu na Josefově tak bravurně, že jsem to sice ustála, ale za cenu toho, že jsem si vrazila do oka nic netušící větvičku. A to tak šikovně, že jsem skončila v nemocnici v Blansku, protože jsem si myslela, že už asi opravdu budu jak Žižka. A výsledek vyšetření?? Poškrábaná rohovka a krevní podlitiny v oku… v&f family si mě užili v plné kráse, protože na ten večer jsme měli domluvený v jejich dovolenkové chaloupce minievent. Tak jsem ho probrečela a kapala do oka antibiotika. Tohle fakt nikomu nedoporučuju. To radši všechny výše uvedené újmy naráz.

Temer presne pred rokem jsem se vydal na treti pokus o najiti Okolo kolem (kladenska multi).

Trochu se mi nepovedl otaceci manevr na kole a skoncilo to tremi stehy v leve dlani. Podrobnosti jsou k precteni na Geocaching

Tak to znám. Já jsem takhle při cestě na keš Beskydmountains, Lipi 901m jsem vyrazil z kraje dubna později odpoledne. Ke keši jsem se přes sníh nedostal, 3 hodiny jsem se brodil po pás sněhem s kolem na zádech a nakonec jsem se dole kde už se dalo zase jet málem srazil s velkým jelenem. Oba jsme se pěkně lekli.

no na kole jsem uz nejakou dobu nebyl protoze naposledy kdyz jsem jsem jel okolo kesky branicka hriste tak jsem se v zatacce na skvarovy ceste na kole postavil abych videl jestli tam neni nahodou nejakej kolega no a preneseni teziste udelalo svoje, dapadl jsem na kolo, ja se po chvili plazeni vzpamatoval nabral dech sebral se a vstal, kolega samozdrejme u kesky zadnej no a kolo jsem domu odtlacil protoz muj ram nebyl uzpusoben na osmickovity tvar kol

No musím říct, že jsem si o sobě dlouhou dobu myslel, že jsem řádný nešika a po přečtení tohoto vlákna si to už nemyslím, díky :o)

Prave dnes jsem si cestou od Milancerova Vysehradu nabil na bicyklu pri sikmem najezdu na obrubnik. Mrcha kluzka… Uz kdyz jsem na nej najizdel, tak uz jsem vedel, ze to spatne dopadne, ale lepsi bylo jit k zemi na chodniku, nez najistotu vstric autobusu. Pravobok odreny cely tak, ze ani dva jodisoly nestacily, prehazovacka v trybu, harapesky jako reseto. No nic, neni to poprve, co me zachranily helma a rukavice. Podobnou srandu uz mam za sebou na <a href=Geocaching>Lavkach. Tam jsem provedl salto primo nad (ukradenou) keskou.

..tak, tak - pravdu díš náčelníku! Ale rozepisovat se znovu o své letecké geoakrobacii nebudu, detaily o uvedeném FTF-lovu jsou zde:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

M.

Nejprve jsem si u tohoto vlakna vzpomnel na 2. pokus o “U Jakuba” jak jsem sebou flaknuk na sutrech u potoka.
Ale pak jsem si pripomnel, ze je tomu rok a den, kdy jsem “upgradoval” svou cyklistickou prilbu. :wink:
Bylo to pri navratu z kesi Meluzina a Mineralni doly do Vejprt. Proste sjezd, trocha nepozornosti, trocha nerovnosti, vidlice se zhoupla, ja se zhoupl pres riditka, a… diky prilbe jsem si ani nerozbil bryle (to by byl pruser, ja je mel teprv mesic nove). Blembak to neprezil, ale jeste ze ta nejmenovana firma GIRO :-))) dava slevu na nabourane prilby.
Jo! Doted mam na ramu kola pamatku, krvavy flek!

Tak to mne tedy opravdu pobavilo. Jak to tak čtu, tak vidím, že na tom nejsem ještě tak úplně nejhůř. Nicméně jsem zřejmě první, který přišel k úrazu přímo na eventu (tím nemyslím zranění vzniklá při odchodu z eventu…).