vzdy jsem si platil PM pomoci PayPal a tam nebyl problem zrusit automaticke obnovovani uctu. Ted jsem si koupil tri mesice pomoci kreditni karty a docela by me zajimalo, jak toto predplatne muzu zrusit a zabranit , aby se mi penize strahavaly.
No jo, poridil To vis, zase je nacase trosku oprasit pristroj a kdyz ted beham po vsech poradach v ruznych mestech tak si aspon zalovim na runych mistech.
Přímo na gc.com se píše:
Groundspeak Subscriptions
If you have purchased a Premium Membership that is auto-renewing on any Groundspeak site, including Geocaching.com, Waymarking.com or Wherigo.com, and would like to cancel your subscription, please email [email protected]. A Groundspeak team member will deactivate your membership as quickly as possible after receiving notification.
Jak to že ne? Právě naopak, při běžné platbě kartou není problém, aby si obchodník po schválení první platby potom už kdykoli strhával jakoukoli částku, až do doby než vyprší platnost karty. Pokud má číslo karty a CVC/CVV, tak mu v tom po technické stránce nic nebrání.
A pokud na stránce s potvrzením platbou někde potvrzuješ že to má být pravidelná platba, tak to přesně takhle bude fungovat. A přesně jak píšeš v dalším příspěvku – až ti to přestane vyhovovat, je potřeba obchodníkovi říct že už si další platby nemás trhávat. Jiná možnost u karty není (systémy jako 3D-Secure nepočítám).