Zruseni limitu 161 metru

Groundspeak prikrocil ke kontroverznimu kroku, zrusil leta platny limit pro zalozeni nove kese, kdy mohli byt 161 metru od sebe. To ode dneska uz neplati…Duvod je jasny, po celem svete se mnozi narky nad hustotou kesi a jejich rostouci pocet a pritom klesajici kvalitu.
Zavedli proto novy limit, ktery cini 666 metru. Proc zrovna tohle cislo, ktere vypada trocu zvlastne…inu, stary limit byl 161 metru, tedy 1/10 mile. Nove cislo nam hned bude jasnejsi, kdyz si jej prevedeme opet na mile. Je to totiz presne 0,41392169 mile, coz uz dava rozum.
Mozna se ptate, co se starymi kesemi, ktere uz byli zalozeny se starym limitem. Musi byt zruseny, to je jasne, pritom se Groundspeak bude ridit datem zalozeni a v tom okruhu 666 metru zustane jen nejstarsi zalozena, ostatni budou nucene archivovany. To cele samozrejme plati i pro stage, kdy od sebe opet nesmeji byt bliz, jak onech 666 metru.
Nu co dodat, co tato zmena prinese v praxi se teprve ukaze. Me osobne by nejvic zajimalo, co se stane s keskou, ktera je cela postavena na starem limitu 161 metru, tedy kes od DachaMH 161
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=0695a864-750f-4308-b336-a12f8a9af942

666? číslo přímo ďábelské!!

Ta bude automaticky archivovana, ale podle noveho pravidla o automaticke archivaci cache, ktera nema 3 mesice zadny Found It. :wink:

Máme prvního dubna. co? B)

Pěkný apríl :):D:D

To je dobře, že Groundspeak konečně upravil pravidla směrem k metrickému systému B)

Nachytal jsem se. Došlo mi to až když jsem četl příspěvky.
Dobrej fórek.

ja si myslim že těch 161m bohatě stačilo
Ale 666m ?:o

Pěkné, ale první už dnes nejsi. Takže o kešky se strachovat nemusím. Ale pěkný nápad :slight_smile:

Hergot, sem se lek. Brrr.

Jenze on to forek neni, zkus se podivat na geocaching.com, uz tam sviti zprava:
[color=red]Geocaching.com will be going down briefly in the afternoon PDT (UTC-7) on Thursday for regular site maintenance. [/color]

Bohuzel bude implementovana zautomatizovanym skriptem nahodna archivace cachi, takze neni mozne ovlivnit, ktere budou archivovany a ktere zustanou :(:frowning:

Ja jsem ted cetl na foru GroundSpeaku, ze za poplatek $20 si budes moct svoji kes posoupnout ve fronte nahoru - takze zase budou mit vyhodu bohatsi owneri.

Svet je zlej. :@

hqplus: pravda, take jsem to jiz na foru nasel. Problem je pouze ten, ze jsem u jeden sve cache zaplatil jiz 3x po dvaceti dolarech a stejne me nekdo prehazuje. To je jako na Aukru.

Jedině správný krok, jen tak dál.
Na pardubicku už to začalo, viz obrázek v příloze B)

To budou premerovat ti Romove, co se vraci domu? B)

Ne, ti budou ty keše vybírat :smiley: