Zruseni logu geocoinu

Ahoj. Mam dotaz na nekoho zkusenejsiho ohledne trackables. Povedla se mi takova hloupa vec, ze jsem omylem zalogoval coin do jine cache a ted ho z ni nemuzu za zadnou cenu dostat zpet k sobe... ani po smazani logu, jak na strance cache, tak coinu. Vim, ze by to slo pres Grab log a cislo mam nastesti opsane, ale to vyvola zbytecny chaos. Neresil nekdo uz takovy problem? Nespravi se to treba casem samo po synchronizaci gc serveru? Neni jeste jiny zpusob?

Predem diky za jakoukoliv pomoc. 

Cago mam pocit ze tuto akciu uz nejde zrusit, je to zakazane systemom. Mozes urobit len to, ze ho vytiahnes virtualne k sebe. Nakoniec, v zasade o nic nejde [:)]

Grabni ho, chaosem se nezabyvej - i ten grab log pak muzes smazat a chaos bude jen neviditelny, nekde v archivech logu... hlavne kdyz nebude v listingu.

Jinak jeste muzes kontaktovat majitele coinu (prip. reviewera) - oba maji moznost vratit ho o jeden krok zpet - do jeho (pred)posledniho umisteni (Move to Last location). 

Diky moc za rady. Dobrej napad s tim smazanim grab logu, samotnemu mi to nejak nedocvaklo. Udelal jsem to tedy presne tak a zustalo to akorat v historii trackables te spatne cache. [:)] Takze jeste jednou dik.

Ahoj, taxe mi povedla stejná blbost ....

HELP - jak mám grabnout log? Jaksi netusím, jaké kroky musím podniknout pro smazání chybného logu.  Vsem predem díky. Narada vytvárím chaos ale bez helpu to neuhlídám. dííííík

Ahoj. Najed na stranku geocoinu. A zaloguj ho znova jako nalezeny... tentokrat ale misto "retriew from cache" das, jako typ logu "grab..." Potrebujes k tomu tedy znovu trackovaci cislo. Po tehle operaci budes mit coin zas ve svem inventari a muzes ho umistit do spravne cache. "Grab" log ze stranky coinu pak muzes jednodusse smazat a jedina zminka pak zbyde v historii trackables u te spatne cache a v mailboxu vlastnika coinu. Aspon takhle jsem to udelal ja.

Díky za radu. Tak před hodinou jsem to objevila sama a chybu opravila. TB je už na svém novém místě a zalogován a čeká na další trip.[I]