Ahoj, stala se mi následující věc: 4. ledna jsem odlovil kešku v Pompejích, je to virtuálka. Po návratu jsem majiteli poslal řešení, které mi mailem schválil a povolil zalogování. Nicméně cca za 14 dní potom kešku disableoval a i můj log smazal. Zalogoval jsem se znovu a situace se opakovala. Na můj dotaz mi odpověděl, že mu mám udat důvod, proč by mi měl log povolit. Trochu jsme se chytli… prostě jsem přesvědčený, že když ulovím 14 dnů před zrušením, splním všechny podmínky a majitel mi povolí log, tak nemá právo ho mazat… Nejde mi o bod, ale teď už o princip. Poraďte mi, prosím, nějaké řešení…
Můžeš sem prosím hodit odkaz na tu keš? Dík.
Není to náhodou tahle? [cache]GCA471[/cache]
NEvím, ale s tím asi nic neuděláš. Nasere to. ![]()
Za to jednoznačně poděkuj módě logovat virtuální keše bez toho, aniž by člověk místo vůbec navštívil. Sám nejsem bez viny a mám takto 2 kešky zalogované, ale když jsem viděl ty orgie, které se tady na fóru pokaždé zvrhnou, když lidi zjistí, jak snadno si můžou přičíst hodně bodů, tak jsem si řekl, že aspoň já nebudu za piču a přestanu. Spousta virtuálních keší musela být kvůli tomuto zneužívání archivována a dokonce zamknuta, protože lidi logovali i archivované kešky.
Tento Ital se pouze snaží bránit svoji virtuálku před virtuálními nájezdy těch, kteří asi nemají peníze na benzín a bohužel se s tím spláchnul i vůj, předpokládám legální, log. ![]()
Pokud máš z místa nějaké fotky, kde jsi i ty, tak mu je pošli, předpokládám, že bude rozumný a log ti povolí.
P.S.: Pokud se chceš dozvědět, jak moc je tato prasárna rozšířená, tak změň název prvního příspěvku (a tím i název vlákna) na něco jako "Logování virtuální keše bez navštívení místa" a vznikne brutální flame, protože nejen v Německu, ale i tady je to nechvalně populární a někteří nebudou schopní přiznat, že prostě podlehli a radši se budou bránit jako zahnaní do kouta ![]()
Já toho člověka trochu chápu, ale naštvalo mě, že jsem mu poslal odpovědi včetně fotek (a byla tam i Jana Líza s GPSkou a sloupy v pozadí..), on to schválil a log smazal až skoro za týden… takže se obávám, že mám smůlu:(…
Dík
P.S. je to GCA471
vlákno spíš diskuze přesouvám z poradny