Moc prosím zkušenější kolegy o radu - včera jsem vyzvedla z keše GCXNA8 TB, který Cejda logoval až ráno. Hned na to jsem chtěla zapsat vyzvednutí a už mně to nepustilo . Hlásí že “The listing has been locked and is not accepting new log entries.”
No nejde to. Asi to vypadá, že jste získali nové nářadí ke kolu :-). Každopádně bych nepanikařil a počkal pár hodin. Když si nějakou dobu TB ponecháte a nevložíte do další kešky, tak aby nevznikal zmatek, tak se určo zanedlouho spraví.
hm, neviem ci cakanie pomoze. Este som sa s tym zamknutym listingom nestretol, pozeral som ci sa ci to moze urobit owner, ale nevidim tam tuto moznost, navyse ten listing je zamknuty pre vsetkych. Skus napisat majitelovi, ci s tym nevie nieco urobit on, nic ineho ma nenapada.
ja se s tim uz setkal kdyz u TB bylo spousta tzv “virtualnich” logu tzn ze majitel nekam vystavil cislo tb pak to groundspeak locknul, ale tento TB je evidentne ok tak fakt netusim proc to uzamkli
Moznost docasne zamknout listing TB muze byt nekdy docela prinosne, treba jako obrana pred virtualnim logovanim pri prozrazeni kodu TB, nebo pokud TB na nejakou dobu zustane v necich rukach ci kesi. Nekde v USA se nedavno proflakl kod k jednomu memu GC a zacali mi psat tamni cacheri, zda si muzou muj coin zalogovat taky, i kdyz ho nevideli. Jini se ptat treba nemusi, tihle byli jeste docela ohleduplni.
Ale je fakt, ze v menu ownera chybi moznost zamknout listing a opetovne jej uvolnit. Vychazi mi z toho, ze jde mozna o dobrovolneho betatestera teto nove pripravovane funkce. Treba se to casem objevi i u listingu cache.
Díky moc! Ne nůž na něm fakt není, dokonce ani ostré hrany. Je to takový víceúčelový kus nářadí.
Každopádně je u mně v batohu, v bezpčí, kde počká jak se situaci vyvine.