Kesky s tebou upravenymi suradnicami sa na mape zobrazuju na tychto suradniciach len dovtedy, kym tie kesky nenajdes, potom sa uz zobrazuju ako smajliky na povodnych zverejnenych miestach....
Jak moc mas mapu priblizenou? Pokud mas zobrazenou velkou plochu, neukazuji se na zmenenych, ale na puvodnich souradnicich.
Když máš mapu oddálenou tak že vidíš pouze tečky, tak se ti ukazují na původních souřadnicích, pokud již vidíš ikonky, tak se ti ukážou na vyluštěných souřadnicích.
Tyto funkcionality, jak na ně upozorňují ve svých příspěvcích klama, xjurasek a vojtisekp, samozřejmě znám, ale tohle je jinak.
Bez znalosti GC čísla, se mi keš nezobrazí. Vidím ji jen proto, že to GC číslo mám uložené ve výšezmíněném seznamu a když GC číslo dám hledat, tak samozřejmě se mi i zobrazí na náhledové mapě.
Dám zobrazit větší mapu
Zobrazí se mi pouze tato jedna keš.
Nejsou ani zobrazeny na mapě okolní keše. (Což jiné keše nedělají)
A když klepnu myší vedle do mapy, tak se keš ztratí. (Což jiné keše nedělají)
Smazal jsem se všechny zápisy, které jsem do keše zapsal a výsledek =0.
Resp pořád se chová stejně.
Nemohu ale zrušit sledování keše, že by to bylo v tomhle?
Vyhodil jsem všchny kukísky a předvolby - bez efektu
Vyzkoušel jsem co se dalo iOS, Android, WIn10, Win7; Firefox, Google, Safari - a všude se to chová stejně.
Takže chyba nebude v OS, ale někde jsem zřejmě blbě kliknul při ukládání vypočtených souřadnic.
Ja myslim, ze vetsina lidi vcetne me nechape jak to myslíš…proto Ti radi jen všeobecně…
Pridej idealne obrazky, vysvetli jaky seznam myslis, v cem a jak to otviras apod … Obrazek vyda za tisic slov … Pokud kes neni archivovana, tak se Ti zobrazi na aktivni mape vzdy…
Pokud víš, která keš to dělá, opiš si ty souřadnice a její kód, úplně ji smaž a naimportuj znovu. A pak ty souřadnice zadej znovu.
A jinak, ty si přepisuješ souřadnice přímo v keši? To je na nic, při aktualizaci se vrátí. Přidej je jako další waypoint, Final waypoint. Ten se při aktualizaci nepřepíše. A vůbec to nemusíš dělat do zvláštního seznamu. Při exportu se dá nastavit, aby to z FW udělalo výchozí souřadnice, nebo aby A:drake navigoval na FW, někdo to ale silně nedoporučuje. Jak je to s mapou, nevím, praděpodobně to ukáže původní polohu a waypointy, včetně toho přidaného.