Zdravim pratele,
i kdyz je minimalni pravdepodobnost uspechu, prece jen o ni nechci prijit a nezkusit to.
30.12. v nocnich hodinach jsem v Hornim Lidci na parkovisti u kostela pri presunu do sveho auta vytratil navigaci Garmin Edge 705. Zjistil jsem to bohuzel az dneska a to tam jiz nebyla. :(:(
Na miste jsem vylepil letak s odmenou za nalezeni, ale treba tady na foru nekdo zna nekoho z Lidca kdo slysel o nekom kdo nasel velky "tachometr". Byly v ni nahrate krabky v okoli Ziliny, ale zadny udaj jak mne kontaktovat.
Pokud by se nejak k vam dostala informace, ze nekdo shani kabelaz k tomu velkemu cyklocomputeru, tak bych velice moc uvital predani kontaktu na mne.
Odmena pripadneho poctiveho nalezce, ale ani toho kdo mne zavede na stopu rozhodne nemine.
Vsak vite, jak jsme na tech hrackach zavisli. Ted je mi opravdu do breku z vlastni blbosti a vubec netusim, co vcil.
znáte ten vtip, jak volá borec do rádia: Dobrý den,dnes jsem našel na WC na benzince u Brna pánskou peněženku s 1200 dolary, 23000Kč a 400 eury. Byly tam také doklady na jméno Jan Novák, Praha 4. Buďte tak hodní a zahrajte panu Novákovi nějakou pěknou písničku :D:D:D
no nevim, držím ti palce,ale moc naděje bych si nedával.buď bude někde ve frcu, nebo s tím už někdo loví..Ono se vyplatí si na takové věci dát kontakt, když to najde někdo poctivý. Když neví komu to vrátit tak co s tím?
Jo jo, diky za nadeji
Ale ony se tu uz objevily vyzvy, ze nekdo nasel navigaci, jestli nahodou ji nejaky kacer nepostrada! A zrovna tady na Valassku. Bohuzel ja ji nezapomnel u kesky, ale kousek od kostela.
Kdyz ja su najednou tak osamely. A to nejen na kesovani - ja bez ni nevytahnul paty ani na vylety, na bezky. Jak si ted povedu denik?
Já zase zapoměl u keše baterku.(svítilnu) kačer co jí našel to napsal do logu. Hezky poděkoval za dárek. Tak jsem mu napsal v domnění že udělá fairtrade ale bohužel se už neozval. A lovit se da i bez gps tak neveš hlavu:)
To me na tom stve nejvic Protoze chci zase stejnou (garmin na kolo jeste nic lepsiho neudelal). A budu si muset koupit cely set i s prislusenstvim co porad mam (hrudni pas, mapy…)
A co je uplne nejhorsi - pred rokem jsem za novou dal 7500. Ted jsem koukal na eshopy a kolem 9500
nezavidim ti.. stat se mi to same, asi bych byl na prasky.
urcite bych krom letaku zasel na mistni urad a nechal to vyhlasit rozhlasem. dale bych dal vyzvu do regionalniho deniku pripadne regionalni televize. navigaci nemusel nutne najit mistni a tyhle media oslovi daleko vetsi skupinu lidi.
treba je to zbytecne, ale ja bych se nespokojil, dokud bych nevycerpal uplne vsechny moznosti.
Zdravím. Kdyby se náhodou nezadařilo a nikdo ji nevrátil, tak doporučuju mrknout na Aukro nebo nějaký inzertní server. Občas se tam vyskytne nějaký Edge 705 okolo 6000Kč. Třeba se ti podaří koupit "přesně tu ztracenou" :o
Tak tedy klobouk dolu! Slusni lide jeste existuji!!!
Nebudete tomu verit, ale tahle story ma svuj happy end a ja mam "svojeho milaska" na stole pred sebou!
V Hornim Lidci jej nasli dobrotivci cestou z kostela a zacali se vyptavat po okoli. Od jednoho ucha k druhemu az se to dostalo ke spolupracovnikovi od zeny z firmy. Ten je zacinajici kacer a aktivni sportovec a vi, ze ja mam tohodle garminka na svem kole.
V momente, kdy jsem prohledaval aukcni sine a hledal, kde se co nejlevneji dostat k nahrade mi zavolal, jestli jsem nahodou neztratil navigaci! No BAZEJO! Chvili jsem nemohl v soku mluvit.
Potom uz stacilo dojet k stycnemu dustojnikovi, ktery me dovedl k nalezcum. Jake stastne shledani. Lide zlati jeste ziji.
A NA VALASSKU PREDEVSIM!
Takze jeste jednou DEKUJI a klobouk dolu predevsemi, kteri by se zachovali stejne!