Ztracená/neztracená keš GC1GRG8

Zdravím všechny.
Rád bych se s Vámi podělil o svou zkušenost a chci se zeptat zda se to někomu už stalo?
Založil jsem první kešku ([cache]GC1GRG8[/cache]). Po zveřejnění jí navštívilo 5 lidí a šestý mi hlásí, že krabička zmizela, ale zůstal tam logbook i s tužkou pečlivě zabalený v igelitu …
Kdyby se to ztratilo všechno tak chápu, ale takhle? Jsem rád, že tam zůstal ten logbook - celkem jsem si s ním vyhrál. Ale stejně to nějak nechápu.

No pravdepodobne to nasel nejakej mudla a krabicka (nebyla to Lock&lock?) se mu libila tak si ji vzal a zbytek tam nechal.

Jsou i drsnejsi veci - na jedne kesi dal autor ammobox a nekdo mu ten ammobox nahradil obycejnou hnusnou plechovkou zarezlou..

Za sebe pisu, ze se to muze stat, treba jako me pred tydnem. Hledal jsem kes a nasel v nejblizsim okoli pohozeny logbook. O par metru dal nejaky ten kinder bordel … Nahradni kes s sebou obycejne nenosim, takze jsem vse sebral. Dal do sacku a schoval, tam, kde jsem si myslel, ze byla keska ukryta. Samozrejme jsem to napsal autorovi a do listingu. Za dva dny na to jsem si precetl v lozich neco v tomto duchu: Na kes uz jsem mel dlouho spadeno, moc me mrzi, ze byla krabicka ukradena. Tak jsem se tam vypravil a dal novou krabicku. Proste ukazkova zmena obalu kesky :).

TAk přesně tohle se mi též u mojí kešky stalo. Obsah vysypaný do igeletky, a nebyla to žádná veteš, jen krabička chyběla…:o