Ztracená

Ahoj,jsem na Vasich strankach poprve,moc se tu nevyznam,tak se omlouvam,kdybych se ptala na neco,co uz zde bylo. :slight_smile:

Rodice byli na rybach a mamka z vody vylovila kesku,volala mi a rika: hele,nasla jsem jednu tu krabicku,co chodite hledat,ale ve vode :smiley: A tak ji mam doma a netusim,kam patri a ani kam se obratit a kdo vi jak dlouho si tam plavcila,poradite mi prosim? Vim jen priblizne misto,kde plavala. :slight_smile: Dekuji moc

A je v ní logbook? Je v něm jméno autora, název kešky nebo GC kód? Pokud ne a není to ani někde na krabičce, asi to nezjistíš. Jedině pak podívat se na mapu keší, co je kolem té vody, po které to připlavalo. A kontaktovat autory, jestli něco nepostrádají. Opravdu ale vím o keši na Blanici, kterou vylovili z Husinecké přehrady.

Napiš nám, co je na krabičce nebo logbooku napsáno. Popř. nick a datum posledních zalogovaných lidí, podle toho se to dá dohledat taky. A ještě pošli místo, kde plavala (třeba jako link z mapy.cz)

Neni tam napsano nic o autorovi,ani nazev kesky,pouze nekolik zalogovanych lidi. Mezi poslednimi jsou:

22.5.2016 Pan_Pakobylka

27.5.2016 Frankie Dbuhán

Nalezena byla tady par metru od zastavky

https://mapy.cz/s/hofagonude

Ale podle tech poslednich datumu predpokladam,ze ted uz asi chybet nebude,jen pro jistotu jsem chtela vedet co s tim,abych ji nemela jen tak doma :slight_smile:

Žeby táto stratená a už archivovaná keška ?

Vodni elektrarna Stod

https://coord.info/GC1P7WH

Podle logů to tak vypadá a v tom případě by to byl hezký archeonález ;)

Má to být mikro a magnetická, jestli tomu schránka odpovídá. V jednom logu je fotka, kde je filmovka.

Rendystod se připojil na GC.cz dnes, je tedy aktivní. Zkus mu napsat přes profil, jestli ji pozná. Pokud jo, můžeš si ji zalogovat jako archiválii po 4 letech, to je dost vzácné. Ale vrátit ji už asi nebude chtít.

Schranka tomu odpovida,mikro i magneticka je,ale je cela cerna a ma zalogovanou pouze pulku jedne stranky.

Mohla být časem vyměněna schránka za obdobnou. Můžeš zkontrolovat další logy. Ale asi to je ona. Vypadá to, že se k ní trochu lezlo - podle atributu lezení a terénu 4. Mohlo to být u vody a mohla do ní spadnout.

Hezký kuriózní nález (myslím, že si ho můžeš zapsat). Mám pocit, že jsem registroval už dvě uplavané a pak nalezené keše. Je tu vlákno "Zajímavé osudy krabek", dával jsem tam příspěvek o kešce unesené bagrem z ČB do Prahy.

Jo, byla těsně u objektu malé elektrárny, voda kolem byla, ale zas tak obtížný přístup tam nebyl. Už si na to nepamatuju, je to přexce jenom pár let.