Ztracené razítko. Prosím o pomoc!

Podařila se mě nemilá věc a to ta, že jsem někde nechal svoje GC razítko :frowning:
Je velká pravděpodobnost, že jsem razítko nechal u keše, proto prosím o pomoc při případném nálezu (odměna jistá! :wink: )

Razítko jsem ztratil někde při vodácké výpravě. Jela se Otava a kešky jsem prolezl následující:

2010-07-20 [cache]GC1KDN2[/cache] Zde jsem razítko určitě použil, ale mohl jsem ho tam také nechat. Bohužel paměť nějak neslouží :expressionless: Proto prosím někoho, kdo by se chystal k odlovu této kešky, aby se u ní porozhlédl.

2010-07-22 [cache]GC25KKR[/cache] - [cache]GCR28Q[/cache] Zde si nejsem jist jestli jsem razítko použil., ale taktéž je možné, že jsem ho někde u kešky vytrousil.

2010-07-22 [cache]GC1ZPBE[/cache] Taktéž jako u předešlé kešky. nejsem si jist.

2010-07-23 [cache]GC1BQQQ[/cache] zde jsem kešku neodlovil, ale je možné, že jsem razítko vytrousil na louce když se vyloďovalo…

Kdyby se našel nějaký dobrovolník a koukl se u jaké kešky sem razítko použil a jestli sem ho tam někde nenechal… Raznice razítka je kruhová, se šelmičkou co mám v avataru + je tam tlapka ve které je na půl nick Snøw

Razítko vypadalo takto:
http://img442.imageshack.us/img442/3153/showimageinimgtagphpfil.jpg

Bohužel už nemám grafické zpracování, takže další důvod proč ho najít.

Za případnou pomoc dík!

to je smutné ale moc bych s nálezem nepočítal.S tím že nemáš už grafické zpracování není tak velká chyba v té firmě kde ti ho dělaly ho mít budou

Tak světe div se, ale razítko se našlo!
Nevím kde bylo zapadlé (nejspíše v nějaké ponožce…), ale po vyprání kupy prádla se ocitlo v pračce! :stuck_out_tongue: