Ztracený coin a jak ho deaktivovat

Ahoj.

Mám takový problém a nikde jsem nenašel jeho řešení. Můj Plzeň Coin shořel ve Španělsku při požáru a potřeboval bych ho nějak deaktivovat, ale jak? Když nastavím "mark item missing", tak se to nezapne, protože ho předchozí majítel má.

Majitel cache ho vyfotil a poslal mi ho, takže jsem si jístý, že je po něm.

This Geocoin is burnt. I have the remains with me only. I propose you to recycle it.

See what happened in:http://img.geocaching.com/track/log/display/5fd179f1-6f26-435d-ac02-85b9d9a14923.jpg

Regards,
Seping

Já bych postupoval tak, že bych si ho grabnul zpět a potom bych číslo použil na nějakou náhražku. Gravírovaný coin na památku obětí požáru nebo tak něco :slight_smile:

Tady se to řešilo a vyplývá z toho, že coin deaktivovat nejde :o(

Ale jak píšou tam, zkusil bych ho grabnout zpět a hodit ho na ňáký gc/tb pohřebiště…

Pohrebiste GC? To existuje? Kde? Muzes sem hodit kod?

(GC1D016).

popř. kdybys chtěl něco světovýho tak do hide & seek cache zadej graveyard a vyber si :o)

Kdo hleda, najde - zkus treba tohle: [cache]GC1D016[/cache]

EDIT: pozde :slight_smile:

Náš coin tam shořel taky. Domlouváme se s ownerem, že co zbylo nám pošle poštou. Co s ním dál uvidíme až dorazí. Podle fotky to vypadá dost špatně. :frowning:

Muzete treba zalozit "Krematorium geocoinu" a tyhle dva tam dat s instrukci, at to nikdo nebere pryc. B) Ber to jako zajimavejsi variantu konce zivota - nekomu se jen beze stopy ztrati.

stanny_Tigo: Já na to kašlu, totálně mi to minci zničilo, už to nemá cenu. Alespoň to byla netradiční smrt :D. Teď musím najít nějakou jinou, kterou vyšlu jako památku této :smiley:

to wooferk: tak si najdi obrázek tvého coinu před zničením, obrázek vytiskni, na druhou stranu obrázku napiš instrukce např.: cestuj po celem svete a přidej tam jeste kod např.: KODGC1 nech zalaminovat a může cestovat dál jen ten papírek. A shořenej grabnutej coin si nech.