Ahoj,
mám dotaz, náš nový GC skončil v keši, která je zřejmě archivována, takže nemáme možnost ani zjistit ownera, abychom mu mohli napsat a zeptat se, jestli neví kam se geocoin poděl.
Dá se podle názvu keše autor přes reviewera zjistit?
Ano je to jak píšeš, samosebou. Nápis "Sorry, you cannot view this cache listing until it has been published." znamená že nemůžeš otevřít listing, který nebyl publikován, s archivací to nemá co dělat. Pokud by keš byla archivována, tak se na ni klikem ze stránky TB-GC normálně dostaneš, archivace publikované keše nebrání zobrazení listingu (jde jen o vyřazení keše z aktivních, z mapy, z hledání dle oblasti atd…). Právě jen u nepublikovaných keší se na listing logicky nedostaneš. Bohužel listing nikdy nemusí být publikován (např. kvůli kolizi), proto by zakladatelé keší NIKDY neměli vkládat TB a GC do keše (v terénu ani na webu) dříve, než mají potvrzeno její publikovatelnost. Pak dochází k tomuto… I tak by jsi ale v lozích u listingu daného TB resp. GC měl z posledního placed logu vidět, kdo ten GC vložil a tomu pak přeci stačí napsat, ne? K tomu otevřít listing nepublikované keše nepotřebuješ (GC nemohl vložit do nepublikované keše nikdo jiný než její autor, příp. některý reviewer což zde téměř jistě neplatí)
Ježíši Zeggo teď jsem v sáhodlouhém příspěvku napsal že toto přeci není nutné, vždyť v lozích daného TB (konkrétně v posledním placed logu) jeho majitel (stejně jako jakýkoliv jiný kačer který se na listing tohot TB dostane) vidí jak jméno keše kde je vložen, tak i nick kačera který ho vložil, a tomu přeci stači napsat… Reviewer v listingu TB vidí totéž, na listing keše netřeba přepínat…
P.S. omluva se přijímá a myslím že je to už vyřízeno, proto zámek (akt.revieweři případně mohou doplnit, ale zde není moc co). To že majitel TB nevidí listing nepublikované keše je dobře a vidět ho nepotřebuje, obráceně by to byla pěkná díra
Tak jsem se ze zvědavnosti kuknul na GC ve vlastnictví tazatele-kačera kubacom a jediný, který je vložen v nepublikované keši, je TB39GMN
Vložil jej tam 2.dubna mirotiro, což je známý kačer z plzeňska, čili napiš přímo jemu. Ale toto všechno jsi mohl z listingu GC vyčíst sám