Ztracený TB Czech Car TB3KQ9J

Ahojte. Neznáte náhodou kačera/ku Kopretiny? Vyzvedly z keše Valašské muzeum v přírodě můj TB a nikam ho nedaly, ani ho neodlogovaly z kešky, takže tam jako, by pořád je. Vypadá to, že neví co s ním a že si ho ponechaly. Pokud někdo víte o koho se jedná, zkuste mi pomoci s kontaktem. Díky moc.

Ostrovaci:
Jak dlouho to už je?
Zkus ještě chvíli počkat, někdy to někomu trvá.

Bylo to mezi 26.2.11 a 7.3.11

Jak že je ta přezdívka? "Kopretiny" lovily naposled 2009. . .

To že jsou zalogovány ve 2009, neznamená, že lovily naposledy ve 2009

A jak věděly kde mají kešku hledat, když byly on-line naposledy před dvěma lety?

Máš pravdu… to jsem přehlíd.
Už jsem napsal všem Kopretinám a jim podobnejm, tak jsem zvědavej, jestli se ozvou a autí se někde vynoří

Tak jsem zkusil kontaktovat všechny možný kopretiny, ale ozvaly s jen dvě:
Kopretina a Kopretina team.
Nikdo jiný na zprávu nereagoval. Takže pokud někdo znáte:
Kopretina47
Kopretinajanka
Kopretinka
Kopretiny Zlin
Kopretiny
Zkuste se, prosím, pozeptat po mým traveláčkovi. Mohl letět na Hawai a tím že ho někdo stopil, mám po žížalkách :frowning:

UP:|

Tvoje autíčko chtělo na Hawai a nějaká blbá kytka mu jeho cestu zhatí. To je k naštvání. Ale stále máš naději, že se autí nakonec najde a dá do pohybu.
Náš traktůrek Zetor neměl tak velké ambice. Chtěl se jen podívat do Brna Lešné, kde se světoznámý Zetor vyrábí. Docestoval pouze do třetí keše a zmizel. Zloděj se pochopitelně nezalogoval!:@

Ivank: Lešné? Nemas na mysli nahodou Líšeň, tzn. "Brna Líšně"?

Ale jasně, že ano! Nějak jsem to zvorala!:wink:
Dík!

Tak autíčko se snad našlo:
Omlouváme se za zpoždené logování. Zjistili jsme. že si ho pribral náš malý kluk.