Ztracený TB-GC šťastný konec

Klasika… TB2AZ9X mají ho pravděpodobně u sebe. TracThorr a AngkorSiem. Kdyby někdo chtěl může si zapatrat nebo alespoň zkusit odhadnout kde mohl TB skončit

TracThorr - Lukáš Panny, Máchova 104, 550 01, Broumov
Původně bych tomu moc nevěřil, ale prozdradilo ho, že má na sto let neaktualizovaném blogu http://tracthorr.cz/ statusbar :))
Tak pokud se někomu chce do Broumova, může. Já to mám sice relativně kousek, ale chystám se tam až tak někde za půl roku.

Ahoj, teď jsem psal mail Witko&Wendy. S AngkorSiemem jsme tam byli, ale v době naší návštěvy v keši žádnej TB nebyl, jen figurky z Kinder vajec a sponky do vlasů. Pro zájemce můžu fotky nahrát na server. Objížděli jsme keše okolo Bohdanče a myslím si, že přesouvat TB jeden dva kilometry vedle, by bylo zbytečný, to bysme ho tam nechali pro někoho z větší dálky, ovšem kdyby tam byl.
Děkuju za negativní reklamu na moje stránky a za snahu, že se Tiskar94 nebál podívat se na WhoIs mojí domény a informace hodit sem (to nemyslim ve zlým). Jen mě štve, že mě a AngkorSiema máte za kačerský dobytky, který by jen tak někomu sebrali Travel Bug.

Doufám, že se TB co nejdřív najde a tomu, kdo ho vzal upadnou obě ruce!

Kdyz pise, ze tam v dobe jejich navstevy zadny trackable nebyl, tezko mohli logovat discovered…

Nemyslel jsem to s těma dobytkama až tak doslovně, i když to tak vyznělo, za to se omlouvám. Prostě tohle se nedělá, sám jsem si toho vědom a taky to nedělám. Teď jsem přijel od tý kešky, abych si vyfotil logy před náma a po nás, eště se na ně musím podívat. Dnešní návštěva je tam zapsaná dle pravidel, na geocaching.com ji hned napíšu taky. Je to o tom, že se snažim aspoň trochu pomoct ten TB najít. Mě samotnýho by to taky naštvalo, kdyby se mi ztratil. Samozřejmě, že takovejch, který o ten svůj přišli, po světě běhá mraky, ale to na situaci stejně nic nemění.

Video, jak založit keš, mě docela dostalo :smiley:

Myslím, že je spousta lidí, co discovered nelogují, takže tohle je opravdu hloupá úvaha.

O víkendu jsem našel vykradenou keš, mám tedy podezírat všechny, co jí nemají zalogovanou ?

Vše se už vysvětlilo. TB sebrala pětiletá dcera kačera s nickem superdracci v nestrezene chvili z keše což se dá pochopit. Poslední kontakt jsem s ním měl 10.6 kdy slibil že TB strčí do nějaké keše coz zatím neudělal i když jsem mu napsal co a jak. Znáte Ho někdo? Je z Lázní bohdaneč nebo jeho blízkého okolí.
TracThorrovi a AngkorSiemovi se omlouvám a děkuji za spolupráci.

Spadli mezi podezřelý zcela automaticky protože jsem kontaktoval všechny kacery kteří keš navštívili od vložení TB až po osobní návštěvu.

Tak aspoň, že se našel :wink:
Pětiletou holku přece nebudem hnedka věšet na šibenici. :slight_smile: Co jsem koukal na ten log, co psal(i) superdracci, tak tam není datum ani čas. Stanou se i horší věci, ale takovýhle hledání určitě nikoho nepotěší. Jinak já osobně nikoho z Bohdanče s tímhle nickem neznám (nebo třeba možná od vidění znám, ale nevím o tom).

Omluvu přijímám a děkovat není za co, to je (aspoň pro mě) samozřejmost.
Teď aspoň vim, proč s sebou ke každý kešce nosim foťák a fotim po nálezu a zapsání logu. :wink: Ale stejně to je hlavně proto, aby bylo na co si vzpomenout. Co by to bylo za kačera bez foťáku?

Ale to není úplná nutnost si všechno fotit jsme snad někteří z nás lidi tak se můžeme rozumně domluvit :smiley:
Zkusím ještě Superdrackovi napsat a potom a když se neozve tak prohlásim TB za ukradený a nikoliv ztracený. Ještě jednou omluva a dík všem zúčastněným

Vzpomínám si na jednoho, co takhle chtěl zpětně doložit logy na jedné keši, jinak smaže Found IT… :smiley: Ale toho neznáte :wink:

Jenže tam sem zcela jasně věděl kdo podvaděl a chtěl jsem foto nikoliv proto abych jim mohl ty logy smazat ale proto že tito dva kačeři podvádějí v logovani zcela běžně. Ano je to jejich věc. Jejich logy jsem smazal.
BTW a příště k tématu prosím

Takže se mi ještě podařilo zjistit že pracuje ve firmě Stäubli a jmenuje se V.Černý typu že bude na nějaké vyšší pozici. Znáte někdo?

Bingo! Václav Černý i s telefonem.
Děkuji. Lock

Superdracci dnes vložili můj pohřešovaný a prohlášeny za ztracený do keše nedaleko Hradce Králové. Vše dobře dopadlo. Tímto Superdrackovi ještě jednou děkuji obzvláště za obnovu štítku s popisem a snahu při nalezení TB. Děkuji

Alespoň nějaká dobrá zpráva. Kdyby se tak našly moje coiny a stovky dalších jiných kačerů.

No me patrani trvalo cca 4 mesice. ztraceny byl sedm mesicu. Takze hledat,hledat,hledat

A co se s ním stalo? Já si představuju, že někdo vezme coin s tím, že je krásný a nikomu ho nedá. Strčí ho do šuplíku a bude tam navěky.

Vzala Ho pětiletá dcera kačera v nestrezene chvíli z keše a měla ho někde mezi hrackami. Dá to fušku zjistit u koho by mohl být a ještě větší práce je ho účinně kontaktovat.

záleží jestli to byl mudla nebo kačer. Dokonce někdo někde psal že viděl TB u mudlospoluzaka na klicich,sice snad potom musel vyhrožovat rodiči protoze ho nechtěl vydat ale TB je zpátky v oběhu :slight_smile: