Mohl by někdo pomoci s nalezením tohoto TB? [tb]TB274Z1[/tb]. Naposledy byl vložen do cache [cache]GCWQ1G[/cache]. napsala jsem všem kdo tam byli od doby jeho vložení, ale ozvali se pouze dva kačeři, že za jejich návštěvy tam nebyl ![]()
Ahoj,
tak já taky přispěju svou troškou do mlýna se ztraceným coinem.
Tenhle: [gc]TB3PT7Y[/gc] jsem vypustila na Pražském geopivu do světa, tam si ho hned vzala blonďatá kačerka, že ho doveze do keše na Slovensko, no a výsledek je ten, že v eventu visí doteď a já o něm nic nevím.
Naneštěstí jsem si nenapsala nick. U toho předání byl někdo mě známý, ale zaboha si nedovedu vzpomenout kdo, možná Lucecitka? Fakt nevím. No každopádně kdybyste ten coin někdo viděl, nebo znal tu kačerku, byla bych Vám moc vděčná.
Zoffka
posunuju
taky posouvám…
vlcice.pavlina: idealni pozadat ownera kese, jestli by se nemohl podivat do fyzickeho logbooku, zdali tam nekdo nenapsal TB OUT a pripadne kdo.
Zoffka: tak tomu rikam smula, prvni zastavka a jeste ani nelognul ![]()
Diky za radu, to mne nenapadlo - uz jsem mu poslala mail, tak uvidime zda se ozve
Z kazdeho eventu byva hromada fotek. Treba ji na nejake poznas. A nekdo potom pozna ji.
… a ten to rekne Tobe … a Ty reknes ji … proste. ![]()
Nejake fotky z Geopiva mam, tak az se sejdem na Poker II vezmu s sebou notas a juknem na to
Takze muj TB se nasel a vydava se na dalsi cestu ![]()
A kde se tedy "ztratil"?
Je to zajimave, ackoliv nekteri kaceri psali, ze tam neni, tak owner se zastavil na kesce a vcera jej tam vyzvedl s tim ze jej posune dal ![]()
PK500 napsal/a:
Z kazdeho eventu byva hromada fotek. Treba ji na nejake poznas. A nekdo potom pozna ji.… a ten to rekne Tobe … a Ty reknes ji … proste.
Vidíš, to je dobrý nápad :-))
vlcice.pavlina napsal/a:
Nejake fotky z Geopiva mam, tak az se sejdem na Poker II vezmu s sebou notas a juknem na to
Jojo, díky moc.