Zdar cacheři
Vím že ztráta tb se tu furt ve vláknech ukazuje. Ale ztráta v tb hotelu(TB Hotel letiste Ruzyne)( GC18NM1) se ještě neřešila. Tak bych se chtěl zeptat jak při této výjimečné situaci mam pokračovat. Tb reptile (TB2B3JT)
Vykrádají se i TB hotely, ale je možné taky, že ho někdo vyzvedl a odvezl někam na druhý konec světa, není na netu a může zalogovat později. Byl bych zatím v klidu.
A jaký je rozdíl mezi normální keší TB hotelem? Snad jen, že se tam soustřeďuje víc TB/GC, zejména u dálnic a letišť, aby je bylo možné posunout dále, dáleji.
Ale jak píší Sobíkovi, možná dotyčný neměl přístup k internetu, vyčkej, příp. napiš následujícím návštěvníkům keše, zda ten Tvůj v té keši neviděli. Tak to řeším já.
Jj tak jsem to udělal ale naposledy kdy ho viděli bylo 8. Tak jsem trochu nervózní. Protože mi tento tb dal dost práce vyrobit
Jinak doufám že ho někdo odnes někam přič a nemá po ruce internet.
Ono to chce vůbec sledovat své tracky, případně zprudit ty kačery, kteří ho vyzvednou a nejsou schopni ho uplacírovat do nějaké solidní keše. Poslala jsem do Ameriky COMPASS ROSE GC, v říjnu loni ho někdo vyzvedl z keše a na maily nereaguje a nereaguje. Taková krásná mince… :@
Zrovna TB hotel Ruzyne uz byl min. 1x vykradenej… napred keska zmizela uplne, po nejakym case se najednou zahadne vratila, ovsem vsechny GC a TB byly pryc… bohuzel pro zlodeje co si doma delaji soukromou sbirku a jim podobny blbecky je TB hotel idealni misto ![]()
Ale jestli tam zbytek je a chybi jen jeden, tak asi jen opravdu cestuje s nekym kdo je "pomalej".