ztráta tb v tb hotelu :(

Zdar cacheři
Vím že ztráta tb se tu furt ve vláknech ukazuje. Ale ztráta v tb hotelu(TB Hotel letiste Ruzyne)( GC18NM1) se ještě neřešila. Tak bych se chtěl zeptat jak při této výjimečné situaci mam pokračovat. Tb reptile (TB2B3JT)

Vykrádají se i TB hotely, ale je možné taky, že ho někdo vyzvedl a odvezl někam na druhý konec světa, není na netu a může zalogovat později. Byl bych zatím v klidu.

A jaký je rozdíl mezi normální keší TB hotelem? Snad jen, že se tam soustřeďuje víc TB/GC, zejména u dálnic a letišť, aby je bylo možné posunout dále, dáleji.
Ale jak píší Sobíkovi, možná dotyčný neměl přístup k internetu, vyčkej, příp. napiš následujícím návštěvníkům keše, zda ten Tvůj v té keši neviděli. Tak to řeším já.

Jj tak jsem to udělal ale naposledy kdy ho viděli bylo 8. Tak jsem trochu nervózní. Protože mi tento tb dal dost práce vyrobit :frowning: Jinak doufám že ho někdo odnes někam přič a nemá po ruce internet.

Ono to chce vůbec sledovat své tracky, případně zprudit ty kačery, kteří ho vyzvednou a nejsou schopni ho uplacírovat do nějaké solidní keše. Poslala jsem do Ameriky COMPASS ROSE GC, v říjnu loni ho někdo vyzvedl z keše a na maily nereaguje a nereaguje. Taková krásná mince… :@

Zrovna TB hotel Ruzyne uz byl min. 1x vykradenej… napred keska zmizela uplne, po nejakym case se najednou zahadne vratila, ovsem vsechny GC a TB byly pryc… bohuzel pro zlodeje co si doma delaji soukromou sbirku a jim podobny blbecky je TB hotel idealni misto :frowning:

Ale jestli tam zbytek je a chybi jen jeden, tak asi jen opravdu cestuje s nekym kdo je "pomalej".