Ztratil se kačer

Dnes vydali policajti následující sdělení ve kterem se pohresuje jeden z mistnich kaceru s nickem poldakosak - http://www.nasedecinsko.cz/decinsko-aktualne/zahadne-zmizeni-muz-domu-nedorazil/?aktualitaId=8420 :(:frowning:

By mozna chtelo zjistit, kde presne to auto stalo a potom to konfrontovat s mistnima keskama.

EDIT: takze podle vseho, auto bylo nekde u tehle vesnice, ze? 50.947667,14.43954

EDIT2: jaktoze dneska byl prihlasen na GC.com? Ze by manzelka?
http://www.geocaching.com/profile/?u=poldakosak

Taky mi to neak neleze do hlavy :smiley:

to je prave docela divne, ze se dneska prihlasoval na GC, ale je mozne ze to byla manzelka, nebo policajti z jeho pocitace, kazdopadne posledni kesku ma odlovenou v Dansku v GChotelu

m.novinky.cz/articleDetails?aId=237964&sId=&mId= Doufám že to nijak nesouvisí

Komukoliv, kdo umi cist je snad jasne toto:
Prvni pripad:

Druhy pripad:

Ahaaaaaaaa ten věk psaný slovem jsem přehlédl. ale možná by to bylo "lepší" kdyby to byl on protože by aspoň byla jistota že žije.

jsou tam nějací kačeri co by došli omrknout okolní keše?

No tam je jenom jedna keš [cache]GC18KZF[/cache], tam jsem byl předminulý rok a nepamatuju si, že by tam bylo nějaké nebezpečí. Ale keš je kousek od silnice, takže je možné, že nechal klíčky v autě.

Jenže GC18KZF už měl odlovenou - leda by do ní nesl nějaké ty cestovatele z Dánska?

Stačí, aby měl gc.com otevřený v jedné záložce v prohlížeči a byl tam permanentně přihlášený. Pak stačí už jen zapnout prohlížeč, což může udělat kdokoli, kdo chce na web.

Neznám, nepotkal jsem. Zkusím napsat Břéťovi - je přece jen místní, kousek od Lobendavy ..

To jsem udelal hned, Breta ho zna jen podle nicku (resp. on mi ho sdelil, ja vedel jen jmeno) a jen vi, ze existuje a lovi. Osobne jej nezna. Baloo90210

Obvolal jsem pár lidi ze správy NP a ti, kteří mi to zvedli, o ničem neví, a to včetně strážce, který stráží severní část NP.
Asi půjdu krmit kachny u nás na Kamenci …

Tak já se s ním znám velmi dobře. Ve fabrice, kde pracuji, tak dělal i on ale před měsícem odešel za jinou prací. Prosím tímto všechny, kdo by ho mohl poznat aby to prosím nahlásil.
Jinak s tím přihlášením bych tipoval, že to bude jeho syn ( MMysak23 ) taky kolega kačer. Během příštího týdne se zajedu mrknout po okolních keškách, jestli se tam něco nenajde. Přál bych si, abych ho u nějaké kešky našel živého a zdravého. To by bylo zajímavé logování.

A neni tedy trosku divny, ze kdyz se nekomu ztrati tata, tak ze si jde misto jeho hledani udelat 7 kesek? Ze by relax?

Kdyby někdo z Vás kačerů, kteří loví v severních čechách našel tento TB : [tb]TBGWM8[/tb] tak mi dejte prosím ihned vědět, protože se jedná o TB, které právě poldakosak asi někam umístil ale bohužel už nestihl zalogovat.

Děkuji.

jsou o nem aspon nejaky zpravy?

no jen doufám a za všechny si přeji ať se v pořádku najde.

Napiš to jako wn k tomu travel bugu. Podle toho kolik ho má lidí na watchlistu jej někdo nejspíš už má u sebe a jen čeká, kdy ho někdo zaloguje tam odkud jej vzal.

Ty kešky jsem lovil tam, kde se naposledy nacházel, alespoň podle policie. Žádný relax. Bohužel jeho zmizení asi nemá nic společného s GC. Nevzal si s sebou ani navigaci a ani TB, který měl už asi měsíc u sebe. Ale děkuju všem za námahu.