Ztratil se TB Mikulas-CZ

Cache Bon Repos 

N 50° 14.532 E 014° 47.209

Muj zapis
Ve 21:33 jsem navštívil tuto Cache, abych se presvedcil zda muj TB Mikulas-cz je na míste nebo nikoliv.
Není tam
Nekdo si ho odnesl jen tak. PROC
Zjistil jsem z logovací knížky, že 13.01.2007 v 9:08 tam byl nejaký Jája, ale zde se už nezalogoval.
Byl bych vdecný za každou informaci, ale Mikulas-cz už se asi nenajde. Vydržel jen celých 30km, cca 14 dní. Škoda.
Jinak díky za Cache. Z okolí jsem toho moc nevidel byla tma jako v pytli.

No Trade: Mikulase-cz vyloguji z Cache i když ho nemám.

Pokud by někdo z vás měl nějaké bližší informace o "Jájovi" nebo o mém TB, dejte mi vědět, zajímala by mě i informace sebemenšího významu. Děkuji.

Je to smutné...

Mě se ze 4 vypuštěných geocoinů již 3 ztratily. Poslední byl SuperCacher, který jsem si přivezl z USA, abychom si tu rozšířili ikonky a ten byl ve 3 rukách - mých, kešera, který ho přenesl z jedné keše do druhé a v rukou člověka, který ho prostě sbalil a nezalogoval...

Problém je, že většinou lidé, co si ho odnesou, netuší, o co jde a na emaily nereagují :-(

Tak snad se objeví... 

Češi ukradnou všechno - to je přeci stará smutná pravda.

Nám se zase jediný vypuštěný coin ztratil v Německu. Takže se nemusíme moc sebemrskat.

No jo no. Z mých čtyř GC se jeden prokazatelně ztratil v Rakousku při ztátě celé pixly a jeden je asi fuč z Horse Head. Tedy tady to není na 100% potvrzeno tak pořád doufám.

Náš první coin také zmizel v Německu, na třetí štaci.

Jak vidím ty žalozpěvy, tak to nakonec dopadne tak, že budeme nakonec do keší posílat papírky s kódem a ty skutečné budeme vystavovat s pýchou na geoeventech…

[quote] Honzik&Pavlinka: Jak vidím ty žalozpěvy, tak to nakonec dopadne tak, že budeme nakonec do keší posílat papírky s kódem a ty skutečné budeme vystavovat s pýchou na geoeventech...

[/quote]

Asi ne, i přes asi 50% úmrtnost počítám s dalšími. Přeci jen bych rád potkával hezké mince i TB, když nedám, nic nenajdu? ;-:))