Zdravím všechny,
v Sobotu 25.12. jsme s kámoši našli navigaci GPS v okolí Malé Ameriky, jsem ochoten jí vrátit původnímu majiteli, když mi ji důvěryhodně popíše na níže uvedený kontakt.
Email: [email protected] B)
To je od tebe moc slušný, doufám, že se majitel po navrácení navigace pochlapí a dá ti jako nálezný alespoň CWG a hlt kořalky (v týhle kose by bez panáčka na kešky ani psa nevyhnal…B) )
Nemá nalezená navigace náhodou majitele uvedeného v sobě? V nastavení profilu někde to bývá.
Sem chodí jen zlomek kačerů, možná by stálo za to se podívat na nejbližší keše a jejich logy, zda tam někdo ztrátu nezmiňuje.
![]()
Projela jsem co je tak nějak poblíž, asi 10kousků a nikde ani zmínka, v oblasti je logováno asi 5 lidiček. Tak snad jen dotaz zda to vypadá že tam ležela dlouho, nebo byla čerstvě ztracená?
Jdu si nalepit otisk svého razidla dovnitř jak jsou baterie do mé Dakoty… pro jistotu ![]()
Už i legend od Bédy Trávníčka má nastavení majitele, které se zobrazuje při startu, dá se vložit třeba nick a telefon, že by to novější přístroje neměli?
Jistě že mají. V souboru "startup.txt".
Jestli to je Garmin, tak by se dalo podivat do kalendare, jake posledni kese nasel a kdy (pokud tuhle funkci pouzival).
Hoj díky za dobré rady, v kalendáři nic není, profil uživatel jsem hledal zatím marně a po přihlášení se objeví pouze vítej matilda
…ještě by mohl mít registraci u garminu
jo tak poslední navštívená je Motlitebna/Oratory by helca
Všechny pokusy zatím marné borec si uložil i výchozí Bod "Doma" jenže to ukazuje pole mezi Všenory a Dobřichovicemi?
Profil matilda je 8 let mrtvý, 0 nálezů.
Poslednímu nálezci modlitebny, který dál coural i okolo Ameriky v neděli, jsem poslala přes profil upozornění na tohle vlákno.
Ajee, tak to už jsme dva ![]()
Zeggo díky za akčnost, totiž já moc GPS nepoužívám a v dané lokalitě jsme byli v Jeskyních nikoli za cachingem. B)
Jo Zeggo prosím koukni na ty profily ještě na Matylda s tvrdým (y)
já na http://www.geocaching.com/ nejsem přihlášen.
5 profilů, 3 z toho jsou dlouho mrtvé
jeden od Pardubic
druhý jižní morava
oba málo nálezů, spíš sváteční a dovolenkoví hledači
Vydržela bych den dva zda se někdo neozve.
Nejen kačeři používají GPSky. Mám kamaráda horského tůristu, další je geodet, třetí geolog - a ani jeden kešky neloví, ale 60 CSx či Oregon 550 jsem u nich zahlíd. I houbaři si dnes nadějné hříbky zaznamenávají do navigace, aby se pro ně mohli za pár dnů vrátit. Právě tak se lokalizují geologické a jiné přírodovědné lokality.
Dneska Dakota 10 s mapami PRO stojí méně než celý soubor turistických map ČR.
Možná by stačilo podívat se do map. Kačer tam bude mít truhličky, lze tam identifikovat poslední trasu nebo souřadnice domova - i třeba jen podle stopy posledních cest.
to jo, nicméně u této je evidován i jakýsi nález poslední keše, takže se s ní kešovalo
Nejaky pokrok? Ozval se majitel :p?
tak tenhle si mi ozval že svou má v pořádku doma ![]()
víc s tím neumím