Zviřátka v keších

Je čas podzimní a opět nám příroda nadělila velké množství (mrtě) kaštanů a žaludů, ze kterých můžeme tvořit různé postavičky, mytická zvířátka, Kyklopa třeba nebo želvu sloní, můžeme také tvrořit Pinocchia nebo Ferdu mravence. Některá zvířátka jsem pro vás vyfotil. Otázka zní - budete rádi, naleznete - li je v keších? Hezký podzim všem!!

neříkám že nejsou hezký,líp bych to asi neudělala,ale mám pocit že se v keši rozlámou,což je škoda

Já bych chtěla najít v keši figurku Otce, který trestá nezdárného syna:D
Ježeček, mnohonohá věc a tam to z borové šišky jsou super, ale obávám se, že kaštanové věci mají tendenci se rozpadat:-/

vypadá to masakrozně tohle najít v kešce tak mam radost jak malej jarda :slight_smile: a super náladu min na další den hlavně ta myšovnice je makací :slight_smile:

Napadlo mně udělat z nějakého obřího kaštanu Saturna jak pojídá malé dítě, to by bylo z malé duběnky

To by se určitě líbilo teamu Hladový děti:)

V pozadí je Kyklop, hned za ježurou

figurky jsou nádherný…akorát…nevylučuje se to, že Kyklop tu má dvě oči?:smiley:

to třetí má pod čepicí - jedná se o robotické řídíci mikrooko

Se mi líbí ta koza či co to je.

jj je to koza - chce to opatrnou práci s vývrtníkem

Ja myslim, ze by horely pekne… :smiley:

hořela? pročpak?

zvlášť ten ježek, co? :D:D:D

k tématu - určitě by mě to potěšilo… :slight_smile:
ale asi by se musely dávat do nějaké krabičky, aby to přežilo…

To je Kyklop…?, já myslel že to je Crha :wink:

Myslíš Crhu golmana?? Vidíš, tak nad tím jsem nepřemýšlel. Vložím ho tedy do nějaké sportovní kešu.

dnes o polední pauzičce jsem vyrobil žábomyš

Ne, ne …dávám hint č.1: Pavel Dobeš …:wink: a … nebudu to natahovat,
hint č.2: Oko stratíš ve chvíli, když pracuješ bez brýlí … zkus si přehrát a najdeš souvislost s tvými kaštanovými figurkami.

Možná je lepší figurky nenápadně rozmisťovat po městě nebo veřejnejch místech - v lázních jsme před rokem udělaly takové kaštanové orgie … nebo jak to nazvat?
Začalo to tím, že jsem šla z procedury na hotel a v květináči u dveří stál kaštanový panáček. Člověka to donutí k úsměvu. A tak jsme spáchaly svoje kaštanová zvířátka a nenápadně je podstrčily na recepci v lázeňském domě, za okno v jídelně, na lavičku v parku, pod sochu pana Adlera, do odtokového kanálku u léčivých pramenů, někdo dal zvířátko dokonce i k slavné soše Františka…:smiley:
Jak říkám, člověka to prostě donutí k úsměvu, když to vidí.

Stane, nechci tady zaneřádit vlákno, leč nemohu s Tebou úplně souhlasit. Bo při výrobě Kyklopa jde především o to, že kaštánky z jírovce, pokud se hodně přesuší, tak dosahnou kolapsu vlnové funkce, která probíhá “nelokálně”, protože vlnová funkce vymizí náhle z celého prostoru. Podle této interpretace je svět celý složen nejen ze samotných kaštanů a dalších objektů (které se obecně nacházejí ve stavu superpozice), ale také z klasických měřících přístrojů. Kolaps vlnové funkce odráží novou informaci, dle které se poté můžeme celkem v klidu obejít bez hintů. Tak asi tak.