Je to novinka? Už si toho někdo všiml nebo jsem pozadu? Ve výpisu keší na GC.com jsou (nebo mohou být, pomocí zatržítka) nováčkovské keše zvýrazněné zeleně.
Zajímavé je, jakým způsobem graundspík určí, že dotyčný owner je nováčkem. Narazil jsem na zeleně označenou keš [cache]GC35PX2[/cache] jejíž autor není nováčkem ani náhodou (3500 nalezených, 19 založených). Nejdřív jsem si myslel, že je němec a v ČR publikoval první keš, ale když se podívám na jeho založené keše, tak jich je víc zeleně označených. Některé dokonce docela dávno publikované 2009, 2006.
Asi chyba v matrixu B)
Uz to nejakou chvili funguje, ale nejedna se o to, ze by byly zvyrazneny novackovske kese, ale spis kese pro novacky - tzn. ´"jednodussi" kese - napriklad vetsinou tradicky, lehci D/T atd…![]()
Taky jsem nejprve zajásal, že GS udělal něco pro ty, kdo chtějí lovit "kvalitnější" keše. A ono je to přesně, jak psal raky11: Jsem tu nový, začnu hledat lehčí krabičky. Jenom si myslím, že ti nováčci zrovna tuhle funkci nebudou umět používat, stejně jako neumí používat mnoho dalších.
howgh
Dík, nějak jsem to špatně pochopil ![]()
Koukám, že moje keše jsou (až na jednu) nofriendly k nováčkům B)
Podle groundspeaku:
Some geocache characteristics make it more likely that a new geocacher will be successful when they are first getting started. Beginner caches incorporate these characteristics:
Traditional type
Low difficulty
Recently found by others
No micro sized caches
No problems reported
Některé charakteristiky keše ji dělají přívětivější pro nového geocachera když začíná lovit. Keše pro začátečníky zahrnují tyto charakteristiky:
Tradička
Nízká obtížnost
Poslední log NALEZENO
NE micro velikost
Bez nahlášených problémů
No tak nevím s tou lehkostí … třeba [cache]GC353Q1[/cache] moc pro nováčky není;)
Však taky není označená pro nováčky
Omlouvám se, kouknul jsem vedle. Vše beru zpět:o
Mam dojem, ze po registraci bylo policko automaticky zatrhnuto, aby bylo pouzivano…
Mě by docela zajímala přesnější kritéria. Co to znamená nízká obtížnost? Která je pro nováčky snadná a která už ne?
max 1,5/2,5