1.7.2011 - GC1DT4Y (Za vychodem slunce) na Sněžku z Dolní Kalné

Přidá se někdo k odlovu [cache]GC1DT4Y[/cache] v pátek 1.7 během pochodu "Noční výstup na Sněžku za východem slunce" ?

Jestli se něco nepředvídaného nesemele, tak se tam potkáme (a určitě s sebou nějaké kačery ještě dotáhnu:))

Tak to se určitě uvidíme…:smiley:

WOW ! Letos jsem na to úplně zapomněl!! Noo a zrovna letos to vypadá, že by to jako šlo! :slight_smile: Uvidíme…

mozna je to trochu OT, ale dival jsem se na stranky toho pochodu a me to prijde docela jakoze masakr, de facto 50 km za asi 12 hodin.
Nemam s pochody velke zkusenosti, muzete mi nekdo rict, jak moc je to opravdu narocne? (me to na prvni pohled prijde teda dost). Diky

2 nosferatu:

Zase takový masakr to není - když vystartuješ v pět (ale najdou se i lidi, co vyrazí o něco dřív, hned jak pořadatelé začnou úřadovat), máš těch 12 hodin jen na zdolání Sněžky (nějakých 37 km), takže zůstává čas na zastávky ve výškových táborech (plzeň v hospodě v Černém dole, malinovka na Lyžařské boudě, další občerstvení Na Rozcestí).
Na Luční boudu, kde je hromadná občerstvovačka před cestou na vrchol, nejspíš stejně dorazíš s časovou rezervou.

Otravné jsou jen dvě věci - než se dojde na Luční, všude (kromě pár milých polňaček a přechodu Liščí hory) je asfalt (inu národní park). Závěrečná část pochodu ze Sněžky (to je ten zbytek z 50 km) vede údolím Bílého Labe, kde sice místo asfaltu je poctivý horský chodník pro kamzíky, ale hopsání přes kameny si víc vychutnají ti,co nemají 40 km v nohách :slight_smile:

Ale vážně to mezi dálkovými pochody patří k těm jednodušším - prostě jen dlouhá túra. Výhodou je, že největší stoupání se zdolávají za tmy. Letní noc je pro podobné podniky fajn, protože člověk není tak splavený a nemusí výt, že se mu do slabin zahryzl vlk.

Už jsem to jednou šel, ale to jsem byl o dost mladší.

Uvidíme, ta keš mne láká :slight_smile:

Už se blíží …

někdo z Prahy?

Proč masakr, jsou i delší třeba GeoKoPr http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=03a7e7f9-35d5-4cd7-bea3-2caf277965f8
Je to hlavně o vůli.

Letos nemůžu, nedostanu dovolenou, tak třeba za rok.

tak zas letos :smiley: už zítra!