Pokud ta akce bude mit uspech tak bys to mohl zopakovat jeste pristi vikend. Taky bych si tuhle serii rad odlovil ale tenhle vikend se mi vazne nehodi ![]()
A co to rozdělit do dvou víkendů. Tuhle neděli udělat třeba první polovinu od 1 do 50 a příští potom tu druhou? Alespoň bude víc času a nebude to tolik hektický. Co vy na to?
No asi takhle. Já a další tři lidi to právě chceme dát najednou. Takže mi určitě jedem ať se děje co se děje celou sérii najednou.
OK. Já se určitě přidám (teda pokud se nestane něco neočekávatelného) alespoň na první třetinu, nebo polovinu, podle toho, jak to budem stíhat.
O.k.
Myslím, že se ostatní nemusí bát, že by se nějaká taková akce ještě nekonala… ze série máme odlovených zatím 7 kešek ve 2 dnech (chtěli jsme to vzít také najednou, ale když jsme měli cestu z Říčan do Prahy, prostě nešlo odolat
) a vždy jsme potkali šílené množství kačerů…a myslím, že to tak ještě nějakou chvilku bude ![]()
Měl bych k geoveřejnosti takovou výzvu: Kdo teď někdy nejsevernější dalmatinský úsek mezi 091 a 100 pojedete a bude vám zbývat několik minut času, zastavte se prosím na [cache]GC167B8[/cache] Hamburger z 30ti lete valky. Je to myslím celkem přínosná tradička u krásné stavební památky, ale potřebovala by čerstvou schránku a logbook, protože nynější stav je takový popsaný a nedůstojně provizorní. Autor sice trochu geoaktivní je, ale nějak se tu k údržbě nemá, proto dávám na vědomí všem, kdo mají chuť vykonat nějaký dobrý skutek.
Technické specifikace následují: iryvxbfg fznyy, fxelf cbwzr bnyrp qb cehzreh ppn frqz nm bfz pz, ilfxn zhmr olg xyvqar v qinprg pz, on v ivp. hmvgrpar ol zbuyb olg qengrar bhfxb/ilgnubingxb.