11 let od zrušení záměrné chyby GPS a založení první keše

Tak dneska máme to naše malé výročí a zítra to velké - založení první keše. Oslavme to nějakým pěkným Found It B)

Zítra to nějak oslavím.
Teď jsem byl týden nemocný :@ a tak už mám menší abstinenční příznaky. :stuck_out_tongue:

No, měl bych si také vybrat nějakou krabku na oslavu… Zítra to bude už 2 roky a 4 měsíce, co mě to chytlo. :slight_smile: Díky Dave Ulmere..

No jo, já jsem na to skoro zapomněla, tak to musím zítra něco najít :slight_smile: :slight_smile:

sem natolik koženej že to fakt nedávám…

No, vsak jsem rano rozespale koukal co to tam v geokalendari je za svatek :slight_smile: Kazdopadne hezke vyroci, ktere by se melo nejakou keskou oslavit. Tedy chci:)

A nejaky odkaz na ty datumy a kese by nebyl?

Nebylo by spatny, kdyby na 11. vyroci dali opet do provozu starou google mapu se smajlikama. Vzkazte jim to nekdo :slight_smile:

Nejstarší kešky zde http://members.cox.net/pkpublic/

Tak hlásím první, a dnes poslední nález - oslavil jsem to pěknou nanovkou. Bez GPS s radami kolegy, který mi o novince řekl.

Jen jdu pozdě do školy… :frowning: Máme na deset. ; počasí v Brně, hnus.. Prší, zima.

A co vlastne ted dela otec zakladatel, Dave Ulmer?

Ja sdi vypocitala mysterku tak premylsim jestli na ni jit.. jenze to neni zrovna dobre misto na geopsa a bez geopsa se mi tam nechce jit… tak to oslavim upravou tri mudlovskych sesitku na "pekne" kacerske logbooky, abych az zase potkam kesku s plynm logbookem mela do ni co dat…

Edit tak nakonec jsme si pro ni zasla :smiley: strasna zavislost!

´Včera 13 let :slight_smile:
Dnes 13 od první keše…
Nejsem snad jediná kdo má na stole kalendáře, že ne?:smiley:

Čéče, úplně jsi mě zmátla, kde jsi to dva roky starý vlákno vyhrabala, já tu teď řešila, jestli teda 11 nebo 13 :D! No, chtělo by to nějakou řádnou oslavu teda.

Jsem to taky chvilku hledala… Jsem si nebyla jista, jestli zakladat novy vlakno:)

A nebylo to správné datum první keše už 5.3.2000 ???
https://groups.google.com/forum/?hl=en&fromgroups=#!topic/sci.geo.satellite-nav/mchHczyzVHo

pleteš si formáty datumů.. ta diskuze je ze 3.5.2000

Aha, dík.

Já si opetne jako oslavu dala dnes dve kesky :slight_smile: A diky tomuto vlaknu zjistila, ze i ored dvema lety jsem byla na kesce :slight_smile:

Jojo, zítra oběhnu všech 124 mysterek, co mám vyluštěných v šuplíku a není čas:D A owneři mi je archivujou jednu za druhou :frowning: