Kdybychom se nevešli v Praze do auta, tak vezmu taky. Aby nemusel Osvejda sedět na kouli pro vozík ![]()
Jelca: máš už nějaký časový a místový plán?
Kdybychom se nevešli v Praze do auta, tak vezmu taky. Aby nemusel Osvejda sedět na kouli pro vozík ![]()
Jelca: máš už nějaký časový a místový plán?
Ohledně času - nebylo by lepší jet dřív? Přeci jen je to D5 a bude to asi trvat několik hodin.
EDIT: I když kvůli tmě to asi o moc dřív nepůjde…
No, je to D8 (tedá jestli nejedete jinudy) a je pátek… bych to tak viděla, že jestli vyjedete nějak v šest, tak ta osmá je optimistický odhat na začátek lovu;)
Tak kamarádka už o akci ví, tak uvidíme, jestli jí to vyjde - ale nesmíte jí pak, chudinku, hnedky ZASTRAŠIT!!!:D:D:D
Alexandrovic - nezvažuj a jeď;)
Jen aby nedošlo k nedorozumění: Tím mým D5 jsem myslel Difficulty 5.
Tož to ja:D:D:D
Já dřív asi nebudu moct ![]()
Já taky ne. V práci můžu skončit nejdřív v půl na pět, než se dokopu domů, je čtvrt na šest. Převléknout se, vybavit a dostat se na místo srazu, je šest.
Vidím to stejně …
A kde je místo srazu?
Já to večer sepíšu a sem umístím.
Takže situace se má následovně:
Z Prahy:
Jelča
Smrk
Radek61
Saett
Osvejda
nepotvrdili: TerZdek (2 kouskové)
Na místě:
Sedmitecka
Kamaradka sedmitecky
Carlozz83
V Praze se sejdeme před hlavním vchodem do OC Arkády v 18:00
Jelča (beru auto)
Smrk
(2 volná místa)
Radek61 (bere auto) by rád vyrazil dříve a odlovil ještě něco cestou, takže pokud někdo chcete dřív tak SZ.
(3 volná místa)
Saett (bere auto) jede z okraje Prahy, pokud to má někdo při cestě tak SZ.
(3 volná místa)
Sraz na úvodkách ve 20:00
Osvejdo: Stačí si vybrat s kým chceš jet
TerZdek: Stačí říct s kým chcete jet a zda tedy vůbec chcete jet.
Nějaké dotazy, nejasnosti?
Ajaj, byt to sobota, jsem na miste, vybaveni vlastnim, viz UV lampa
Ahoj vsem radi se k vam pridame UV baterku mame ![]()
Uz jsme ji jednou zkouseli a zustali jsme viset u trojky tak to tentokrat snad dotahneme do konce kdyz nas bude hafo
ve 20,00 budeme u cedule jsme z UL B)
cauvesss… jsem z ústí nad labem a na 100% jedu mohu se přitulil do auta k ustečákům?
juhele napsal/a:
Ahoj vsem radi se k vam pridame UV baterku mame
Uz jsme ji jednou zkouseli a zustali jsme viset u trojky tak to tentokrat snad dotahneme do konce kdyz nas bude hafove 20,00 budeme u cedule jsme z UL B)
ahoj prosím vezmete mě:)
Tož jestli by z ÚL bylo ještě jedno místo, tak bych se taky přitulila:D:D:D sííím…
A vypadá to vážně dobře… to bude srandy kopec:D takovejch kačerů na jednom fleku:D:D
DOBŘE A KDE SE SEJDEME. možná bycohm se sešli až v libouchci.. stavím se ještě rovnou z práce u dědy? CO ty na to? A kontakt? :))))) moc se těším:)
Jedeme busem ale tulit se muzete i tam :D:D:D a jelikoz zpatky uz nic nepojede tak ve skalach prespime a pojedeme domu az rano ;););)![]()