Když bude potřeba takl noční dopravu skály - ústí jsem schopen zasuplovat …
no já mám chatu v kamenci.. jdu za dědou v noci pěsky.) a busem jedete z ústí? Tak teda moc netuším s kým se mám přesně domluvit:))
V tom případě beru své geovozidlo a můžeš jet se mnou;)
Doufám, že mi vyjde do konce týdne pro to moje vozítko získat i označení:D:D:D:D
Od těch Arkád budete odjíždět oba? Jestli jo, tak přijdu tam a do aut se nějak rozdělíme.
No oba (Já a Smrk) ale jedním autem
Zbytek aut jede od jinad. Chápu to prostě jako že jedeš s náma ![]()
Tak. ![]()
dobře jedu tedy se sedmiteckou .) ale přistoupim v libouchci ju
pak si predáme kontakt:) zítra čágo bágo .. už se němůžu dočkat
Kdyby to neklaplo, tak si udělám z Krupky zajížďku do Ústí a naberu vás oba
ale zatím taky bez označení ![]()
Wow… to vypadá na pořádnou párty… Kdyby nevadilo, rád bych se též přidal. Máme to kousek, jsme z DC, tak nabízim i případnou dopravu tímto směrem
?
TerZdeK napsal/a:
dobře jedu tedy se sedmiteckou .) ale přistoupim v libouchci jupak si predáme kontakt:) zítra čágo bágo .. už se němůžu dočkat
OK, tam to sice neznám, ale když dodáš souřadky, tak trefím:D:D:D:D:D
Rozhodně nevadilo, budeme se těšit na východkách v 20:00 ![]()
carlozz83 napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
TerZdeK napsal/a:
no já mám chatu v kamenci.. jdu za dědou v noci pěsky.) a busem jedete z ústí? Tak teda moc netuším s kým se mám přesně domluvit:))V tom případě beru své geovozidlo a můžeš jet se mnou;)
Doufám, že mi vyjde do konce týdne pro to moje vozítko získat i označení:D:D:D:D
Kdyby to neklaplo, tak si udělám z Krupky zajížďku do Ústí a naberu vás oba
ale zatím taky bez označení
Díky, jsi hodný, ale pojedu autem. Jen jsem si říkala, že kdyby jel ještě někdo z ÚL, tak ať nejezdíme v x autech. Ale když nikdo nejede, tak není problém:)
petrsms napsal/a:
Wow… to vypadá na pořádnou párty… Kdyby nevadilo, rád bych se též přidal. Máme to kousek, jsme z DC, tak nabízim i případnou dopravu tímto směrem?
DC jo? Tož možná pro Tebe budu mít 2 pasažery, ale jen možná… protože možná raději pojedou po vlastní ose:)
Jaký dva pasžery? Hlaš niky, ať neztratím přehled a mohu aktualizovat sestavu … tohle bude hustej GC mejdan …
Jelca napsal/a:
Jaký dva pasžery? Hlaš niky, ať neztratím přehled a mohu aktualizovat sestavu … tohle bude hustej GC mejdan …
No tak kamarádka, o které zatím nikdo nic neví:D:D:D:D:D a možná ještě její kámoška, pokud by to nevadilo… ![]()
Nevadilo, ale řekni jim prosím že součástí odlovu je návštěva diskotéky a ať si vezmou malé večerní a loďky jo? Tohle mě zajímá ![]()
Jelca napsal/a:
Nevadilo, ale řekni jim prosím že součástí odlovu je návštěva diskotéky a ať si vezmou malé večerní a loďky jo? Tohle mě zajímá
až tak? no vyřídím:D:D:D už hlásila, že se hodí do gala;)![]()
není problém, právě jsem se ujistil, že bude možnost hlídání, tak jsme v autě dva, takže zadní sedadla k dispozici ![]()
právě tuto keš odkládáme (jak jinak) kvůli obtížnosti i díky absenci UV lampy…
kontakt na mě přes profil - tel bych zaslal v mailu… ?
Super, tak v tom případě si vyperu batoh a vyšťourám klacíčkem hovna z podrážek pohorek abych byl za chlapáka ![]()
petrsms napsal/a:
není problém, právě jsem se ujistil, že bude možnost hlídání, tak jsme v autě dva, takže zadní sedadla k dispozici
právě tuto keš odkládáme (jak jinak) kvůli obtížnosti i díky absenci UV lampy…
kontakt na mě přes profil - tel bych zaslal v mailu… ?
uvidím, jaké dostanu info a dám případně vědět přes SZ;)