2 zeleznicni prirustky jako reakce na chemicke cache :-)

Tak jsem prave doresil duo chemickych cachi od adp.ho a Dorcadiona. Skoro to vypada, jako by se ty chemicti ulicnici na nas domluvili [:P]-podobna lokalita, tema … Takovou porci chemie uz jsem dlouho nelustil, i kdyz zas tak mi to nevadilo, na stredni mi chemie nijak nevadila.

Takze jako reakci na toto duo oznamuji, ze jsem prave predal k publikaci taky duo - tentokrat Zeleznicni #7: elektrizace situovanou pobliz nadrazi Praha-Liben a Zeleznicni #8: nakladni kontejnerova doprava situovanou mezi Prahou-Hornimi Mecholupy a Uhrinevsi (za tema a doporuceni lokality k teto cachi dekuji Minutusovi). Ne kecam, tyhle 2 cache uz jsem mel zasazeny predtim, nez jsem se o teto chemicke dvojici dozvedel, ale ted se mi to hodi do noty, kdyz jsem dodelal jejich listingy. Takze po porci chemie ted zase porce zeleznice - a brat to muzete jako predeventovy Zeleznicni dychanek [:)].

Takze pokud nebude nejaky problem pri publikaci, preji hezke lusteni. A sobe preji uspesny odlov, nebot na tu chemickou dvojici prave vyrazim do Dejvic [:)]